Világbajnokságon indult a Desperado

A Desperado együttes tagjai igen megtisztelő felkérést kaptak. Nevezetesen azt, hogy működjenek közre a 2001. július 12-15.-e között, Debrecenben megrendezésre kerülő IAAF Ifjúsági Atlétikai Világbajnokság indulójának elkészítésében.

A Desperado természetesen azonnal igent mondott, hiszen ehhez fogható alkalom ritkán adódik egy együttes életében, valamint nagy kihívásnak érezték a dolgot.

A zenét a Club Creativ tagjai készítették, akik már több kitűnő remixet készítettek az „Aranyhal” című dalukkal népszerűvé vált csapatnak. Ger-Man a zenét írta, DJ. Scaty pedig mixelte a számot. A Desperado ekkor kapcsolódott be a munkába, mégpedig úgy, hogy Zoy! megírta a szöveget és az énekdallamot, Betti és Zsolti pedig felénekelték a dalt.

Az eredmény annyira tetszett a szervezőknek, hogy megkérték a két énekest, élőben is adják elő az indulót, a Világbajnokság nyitó és záróünnepségén! Így nemcsak Magyarországon, de szerte a világon milliók láthatták (a televíziós közvetítésnek hála), amint Betti és Zsolti előadják a dalt!

Mindkét alkalommal több ezer ember tapsolta és énekelte végig az indulót! A záróünnepség alkalmával az összes sportoló beszaladt a pályára és a dobogó legfelsőbb fokán éneklő Bettit és Zsoltit körbefogva, velük együtt énekelték, ujjongták végig a „Neked szól” című dalt, ami minden bizonnyal hihetetlen élmény volt a “Desperado-duónak”, és a közönségnek egyaránt.

Villámportré a Desperado tagjairól

Betti,a dizőz

Betti a vízben
Betti

Az életvidám, csinos és nem elhanyagolhatóan szép Betti számára a kedvenc időtöltés ott kezdődik, ahol a zene van… Ez érthető is, hiszen most már főállásban ezzel keresi a kenyerét. Ezen kívül a sport iránt rajong (néhány évet atlétikával töltött el), és ehhez a területhez közel álló dologként kedveli a tánc összes különböző válfaját, sőt, a Desperado fellépésein látható “koreográfiát” is saját maga állítja össze. Már majdnem igazi háziasszony, mert szívesen elvégzi a konyhai munkákat, lassan megtanul főzni is (a spagettiféléket már tökéletesen elkészíti), imádja felszolgálni a saját főztjét (jó érzésekkel eltelve nézi, ahogyan “belapátolják” az általa készített ételeket). A legfontosabb momentum (legalábbis egy férfi számára) az, hogy Betti nem uatsítja el a mosogatást sem, sőt. Nagyon szívesen tevékenykedik a konyhában, és örömmel rakja rendbe az edényeket, legyenek azok bármilyen állapotban is.

Sajnos a takarítással és a mosással már kissé mostohább viszonyban van, a fürdőszobát még talán kitakarítja, viszont a mosás már az édesanyjára marad…

Zsolti

A Desperado táncos duójának másik tagja a levegő és az élővíz szerelmese. A sárkányrepülés és az ejtőernyőzés a nagy szerelmei, bár ez utóbbit még nem próbálta, de minden vágya az, hogy ugorhasson.

Mivel ezek a sportágak nem a legnyugodtabb természetű kedvtelések közé tartoznak, ezért elmondhatjuk Zsoltiról, hogy az adrenalin szerelmese…

A vadvízi evezés mellett a búvárkodás és a vízisí iránt is nagyon érdeklődik, amelyek közül az utóbbi vált be eddig leginkább, mert amikor a Desperado első klipjét forgatták az Adriai-tengeren, természetesen víz alatt, Zsolti volt az, aki jó tanácsokkal látta el a többieket…

Zoy!

A fekete hajú, visszafogott fiatalember több, mint egy billentyűs.

A reklám-és marketing oldalon tevékenykedő Zoy! ugyanis roppant fontosnak tartja azt, hogy a saját vizuális készségeit érvényesíteni tudja, és hogy a képességeinek megfelelően elláthassa a feladatát. Ő az, aki a Desperado-ban a zenékért felelős, és a munkáját megfelelő kötelességtudattal és kitartással végzi.

A reklámtevékenységek esetében (amelyet már lassan “iparszerűen” végez) a színek, a formák és az arányok tökéletes integritása, a teljes összhang az, amire mindig ügyel.

Saját magával kapcsolatban a legfontosabbnak tekinti a kreativitás hatékonyságát, és azt, hogy megfelelően kritikus szemlélettel tekint a világra. Mindig, mindenhol.

Balogh Tibor

2001. július 18.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster