Emergency House - Rólunk szól

Emergency House

Valóban róluk szól. Herbie és csapata nem hazudtolta meg önmagát, és viszonylag hosszú idejű pauza után elkészített egy tipizáltan "imördzsönszis" lemezt.

A hip-hop és az igényes dance keverékét talán kissé már unott, hétköznapinak tűnő (esetleg gonoszkodva butácska) szövegek kísérik, viszont az az előnye feltétlenül megvan, hogy nem kell 27-szer meghallgatni az albumot ahhoz, hogy megjegyezzük a dalok szövegét.

Herbie, U-Kry és Ducky az Erica C. Dance School Táncstúdiójának segítségével (és valószínűleg közreműködésével) rakták össze az albumot, amely 12 darabot tartalmaz. A zenéket Ember Péter írta (mostanában az Ooops! lányoknak is ő a zenei mentora), ami az igényességen meg is látszik. Az, hogy túlnyomórészt sok ötlet nincs benne, nem feltétlenül tartozik hozzá a zeneíráshoz, bár aki egy csöppet is igényes, az ilyesmire is odafigyel. A zene nagyrésze dögösebb basszushangszerekre (néhol basszusgitár, néhol a groove-hangja, néhol csak szinti-basszus) épül, ami valóban táncra buzdít.

Muzikális fejlődésben nem produkált túl sokat az Emergency House, Herbie ugyanúgy keskeny hangtávban mozog, a vokálok visszafogottak, duett szinte sehol sincs.

Bár nem kell félnünk attól, hogy nem élnek meg a zenész fizetésből, az biztos, hogy a két hölgy és Herbie biztosan tudja, hogyan kell egy ilyen albumot összerakni.

Tény, hogy lendületes, az igényes élő muzsikát elutasítók (mert vannak nagyon sokan) imádni fogják: hallgatása közben nem kell gondolkodni és figyelni. Egyszerűen vagy táncolni kell napszemüvegben, egy villogó stroboszkópsugarakkal telített disco-ban, vagy egy házibuliban kenni a kanapé és a hifi között.

Emergency House
Emergency House

Rólunk szól
Keresem őt
Elmúlik az idő
Veled volt a legszebb
Úgy szeress feat: Erica C.
Lázadás
Érezd te is át
Rólunk szól
Ez itt funky
Te vagy, aki kellesz nekem
Keresem őt - (Club Sound 2)
Lázadás (funkhouse mix)
Úgy szeress (remix) feat: Erica C.

2001. június 29.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster