Hoppá, berobbant az !Ooops.

!Ooops
Az együttest három gyönyörű "ékszer", Asmaret, az egzotikus szépség, Niki, a vagány és a szexis Kinga alkotják. Lenyűgöző hangjuk mellett sugárzó, tüzes, dinamikus egyéniségek.

Az együttes 2000. májusában alakult dr. Szakács László és Bognár Tibor Jr. manager ötlete alapján. Sikerült megtalálniuk azt a a három tehetséges énekes lányt, akik minden képzeletüket felülmúlták.

A munkák nyár elején kezdődtek el, s ennek gyümölcseként született meg 13 pop sláger, mely a BMG gondozásban jelenik meg 2001 áprilisában. A dalokat Farkas Zoltán, Ember Péter, dr. Szakács László írta és hangszerelte. A zene stílusát illetően egyaránt lendületesek és romantikusak. Szövegeikben azokat az életérzéseket fogalmazzák meg, melyek kortalanok és örökek. Ezeket Kinga, Ember Péter, Lolly a Bubble Gumból, Antal Péter és Vörös Krisztián öntötte dalba.

!Ooops
A dalokhoz mozgalmas és látványos koreográfiák társulnak a Bubble Gum-ból ismert Rico és Tiger jóvoltából.

A csapat bemutatkozó kislemeze "Érzem" című dalukból készült el. A single három különböző verziót tartalmaz, amelyek egyaránt a rádiók és a klubok kedvenceivé váltak. A dalhoz természetesen videoklip is társult, Herendi Gábor rendezésében, melyet a budapesti és regionális televíziók előszeretettel sugároznak.

Az !Ooops. koncertjeivel már járja az országot, látványos show-val szórakoztatják a bulizni vágyókat.

Managementjük dr. Szakács László és Bognár Tibor Jr. alkotta duó már ismert a pop világában Nika és legutóbbi felfedezettjük a Bubble Gum nyomán.

2001. április 25.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster