Trend

Trend
Az együttes 1994-ben alakult, akkor még két taggal, Pénzes Istvánnal és Szilágyi Péterrel. Trend néven a megalakulást követő egy év elteltével fut a csapat.

1998-ban egy szerencsés véletlen folytán rátaláltunk a jelenlegi énekesünkre, Pusztai Gáborra, így már hárman lázasan kezdtünk el egy új zenei anyagon dolgozni, melyet először 1998 december 30-án egy élőszilveszteri buli keretében mutattuk be a Yuk-ban, majd később több vidéki klubban.

1999 februárjában egy újsághirdetés nyomán találkoztunk Lőrinczi Krisztiánnal, aki korábban az Arculat nevű csapatban játszott. Immár négy főre kiegészülve rögzítettünk egy négyszámos demot, melyet azóta folyamatosan bővítünk.

Pusztai Gábor
A zenei irányzatot kezdetben a 80-as évek zenei világa alakította, azonban jövőbeni elképzeléseink már inkább a 90-es évek elektro irányzatain alapulnak. A zenei stílusok szélesebb spektrumát próbáljuk felhasználni, úgy hogy mondanivalónkat egy sajátos hangulattal adjuk át.

Habár alapjaiban elektronikus zenét játszunk, fontosnak tartjuk a hagyományos hangszerek szerepeltetését, ezért csatlakozott hozzánk Paller Ádám gitáros, aki jelenleg session zenészként segíti munkánkat.

2001. április 18.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster