Seal - IV.

1991-es év nagy felfedezettje volt SEAL, ettől kezdve egymást követték a jobbnál jobb Seal-lemezek és a fekete-dalnok szünet nélkül ontotta a slágereket: „Crazy”, „Killer”, „Future Love Paradise”, „Kiss From a Rose”, ez utóbbiért 3 Grammy-vel is jutalmazták.

SEAL öt év szünet után új albummal jelentkezik, melynek címe: Seal IV. Ismét egy kiforrott remekmű a többszörös Grammy-díjas sztártól. A negyedik korongra tizenegy vadonatúj szerzemény került fel, az album producere a jól bevált Trevor Horn, aki Mike Oldfield pályafutását is hosszú éveken keresztül segítette ugyanebben a minőségben.

SEAL így vall az új dalokról:

„Egy olyan dal, mint például a ’Heavenly’ erőteljesen tükrözi azt a hangzásvilágot, amiről azt mondják, hogy olyan jellemző rám.”

„Mindenképpen szerettem volna kifejezni az érzelmi kötődést, de anélkül, hogy túlságosan nyíltan kimondanék bármit. Mindig kell, hogy maradjon lehetőség a hallgató számára, hogy saját maga értelmezzen egy dalt. Az volt a nehéz, hogy megtaláljuk a megfelelő egyensúlyt az egyszerű és a kétértelmű között. Viszont a ’Love’s Divine’ egészen másról vall. Valami teljesen újat és váratlant enged útjára, és emellett számomra is új utat mutat.”

Majd pedig a „Get It Together”-ről így mesél Seal: „Mindenkinek kell, hogy legyen egy hitvallása. Ez az enyém.”

www.warnermusic.hu

2003. október 9.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster