Avraam Rousso - Amor

A T.A.T.U. után egy újabb sztár készül berobbanni a világ zenei életébe Oroszországból! Avraam ROUSSO -, akinek Magyarországon szeptemberben jelenik meg debütáló albuma - ráadásul nem orosz, hanem török származású énekes

Avraam Rousso énekes, akit hosszú ideje csak a Kelet Hercegeként emlegetnek, Franciaország, Svédország, Egyiptom, Kuvait és Oroszország után most az egész világot készül meghódítani. A török származású, szíriai születésű énekest sokan hasonlítják Enrique Iglesiashoz és Tarkanhoz, de hangját nem lehet összetéveszteni másokéval. Tiszta, erős hang, mely tökéletesen összecseng Rousso zenéjével, melyben a keleti hangulatot ötvözi a nyugati popos hangzásvilággal, forró latin ritmusokkal, spanyol gitárjátékkal fűszerezve.

Az orosz T.A.T.U. berobbanása után úgy tűnik új trend van kialakulóban, mely az egzotikumot egyre inkább előtérbe helyezi. Avraam Rousso sajátos stílusával igazi kuriózumnak számít Oroszországban és a világ zenei színterén egyaránt.

Az októberben megjelent öt nyelvű album (spanyol, török, arab, angol, orosz) első kislemeze az „Amor” című dal volt. A maxi CD-n az album verzió mellett egy rádió mix is helyett kapott.

2003. október 29.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster