Pink – Try This

Amikor 2000-ben feltűnt, mindenki azt gondolta, hogy egy újabb R&B díva lesz belőle. Időközben aztán a popos ritmusokat felváltotta a hangszínéből adódó keménységgel és dühvel. Már az előző, Misundaztood-on is voltak kirohanásai, de a Try This-en mégjobban kikristályosodik, melyik utat választja Pink.

A sztár ezúttal is a 4 Non Blondes-ból ismert Linda Perry dalszerzői segítségét kérte, producerként pedig a Rancid-os Tim Armstrong állt a szolgálatára, nem véletlen hát, hogy a nóták jóval agresszívebbek és rockosabbak, mint a korábbi Pink lemezek.

A korong erőssége – a dalok fülbemászó mivoltán és Pink erős hangján túl – a dalszövegek, amelyek személyes, őszinte vallomások, furcsán hangzik tán, de mégis biztos, hogy ez a fajta megnyilatkozás hatással van a kortársakra (Britney, Christina) is. Ami külön öröm, hogy Pink mellőzte a rendkívül divatos producereket és dalszerzőket, nincs a nóták között egyetlen egy Neptunes vagy Timbaland darab sem.

A lemez beskatulyázhatatlan, bár inkább pop, mint rock album, ezért valószínű, hogy még a korábbiaknál is nagyobb példányszámban fog elfogyni.

Nem véletlenül.


Kapcsolódó linkek:

www.bmg.hu

2003. november 20.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster