Duran Duran – Greatest hits DVD

Rendkívül elegáns csomagban szállította le nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb – és valljuk be, mára örökzölddé vált – popcsapata a pályafutásuk összes videóklipjét magába sűrítő dupla DVD-t.

Annak idején, amikor az MTV (MUSIC TELEVISION, nem a Magyar Királyi!) elindult, a Duran volt a menő, rajongóik ádáz harcot vívtak a Kajagoo-goosokkal (a cikk szerzője is inkább Simon Le Bon-t választotta volna a paradicsommadár Limahl-lal szemben!), nálunk mindenki a Poptarisznyát hallgatta az új slágerekért, és „tépett”, feltupírozott, agyon lakkozott hajjal lófráltak a vagányabbak.

A brit ötös lefektette az alapokat, egzotikus helyszíneken forgattak (Rio), gyönyörű, csábos nőkkel villogtak (Girls on Film), és ha a rendező azt kívánta, hát átmentek Mad Max-be (lásd Wild Boys) vagy James Bond-ba (A View to a Kill) is, és bátran színészkedtek.

A Planet Earth-től kezdve a Notorious-on, a Hungry Like a Wolf-on, az All She Wants Is -on, a The Reflex-en, és az Ordinary World-ön át egészen az Electric Barbarelláig egy kompakt kis romantikázós csomagot kap, aki ezt az anyagot megvásárolja. Fontos, hogy nem csak a harmincas éveiben járó egykori újromantikusoknak ajánljuk, hanem mindenkinek, akit érdekelnek az MTV-korszak kezdetei, és aki igazán jól megírt, dögös pop nótákat szeretne hallani.

A DVD extra tartalma néhány különleges klip-változatot, interjút, fotógalériát, dalszövegeket, screen savert és háttérképeket rejt.

2003. december 9.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster