Depeche Mode – "101" SACD

(remastered kiadás)

Február 2-án végre napvilágot lát a Depeche Mode "101" című koncertalbumának remasterizált változata, Hybrid SACD formátumban. A DVD-n tavaly novemberben megjelentetett legendás, turnézáró koncert - melyet a rendező, D.A. Pennebaker így jellemzett: „… a legérdekesebb, legszórakoztatóbb film, amit valaha is csináltunk…” - , most még tökéletesebb hangzásban szólal majd meg, a kor igényeinek megfelelően.

Ez az első alkalom – a "The Singles 81>85" című kompilációs lemezt leszámítva -, hogy a Depeche Mode egy korábbi munkáját remasterizálja, és újból megjelenteti. Az első kiadás - 1989 márciusa - óta közel 15 év telt el, de az album mit sem veszített frissességéből, dinamizmusából. A Depeche Mode-nak egy igazán dögös, néhol már-már rockos koncertet sikerült adnia 1988 nyarán a pasadenai Rose Bowl-ban, amit ez az újrakevert változat még inkább feledhetetlenné tesz.

A dupla SACD 3 különböző verzióban tartalmazza a koncert anyagát. Egy remasterizált sztereó CD változatban, mely minden CD-lejátszón meghallgatható, ezen kívül egy remasterizált sztereó SACD változatban, valamint egy 5.1-es hangrendszerben kikevert, surround SACD verzióban is élvezhető lesz ez a fantasztikus koncert, mely az együttes pályafutásának egyik csúcspontja, és mely közelebb hozta őket a nagyközönséghez, a mainstream zenei vonulathoz.

Ennek a lemeznek minden - régi és új - rajongó polcán ott a helye…

A tracklista a következő:

CD A

1. Pimpf

2. Behind The Wheel

3. Strangelove

4. Sacred

5. Something To do

6. Blasphemous Rumours

7. Stripped

8. Somebody

9. Things You Said

CD B

1. Black Celebration

2. Shake The Disease

3. Nothing

4. Pleasure, Little Treasure

5. People Are People

6. A Question Of Time

7. Never Let Me Down Again

8. A Question Of Lust

9. Master And Servant

10. Just Can't Get Enough

11. Everything Counts

rejtett track: Pimpf (teljes időtartamú változat)

JANURIK JÁNOS

2004. február 2.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster