Dave Gahan - Live Monsters DVD

A Live Monsters, Dave Gahan első koncert DVD-je Európában március 1-jén, a tengerentúlon pedig egy nappal később került a lemezboltok polcaira. Az Egyesült Államokban ráadásul mozi-vetítések is megelőzték a hivatalos megjelenést, mégpedig annak az előestéjén. A külön erre a célra kiválasztott (Regal CineMedia) filmszínházakban, New York-tól San Francisco-ig, széles-vásznon is megcsodálhatták a rajongók ezt a fantasztikus koncertfelvételt, mely tavaly nyáron került rögzítésre, a párizsi Olympia-ban.

A DVD az élő fellépésen kívül tartalmaz még egy 3 track-ből álló akusztikus set-et is, valamint egy rövidfilmet, és egy interjút a Dave Gahan-t kísérő zenekarral.

A DVD megjelenését az A Little Piece című dal hivatott beharangozni, melyet MP3 formátumban lehet letölteni az énekes hivatalos honlapjáról. A single mellé - 1 Ł fejében – megkapjuk a kislemez borítóját, valamint egy exkluzív képet Dave Gahan-ról.

A játékos kedvűeknek pedig, ajánljuk a RememberTheEighties.com című weboldalt, ahol 5 Live Monsters DVD-t sorsolnak ki, egy dedikált Paper Monsters albummal egyetemben.

Hogy mi, magyarok sem maradjunk ünnepélyes bemutató nélkül, az EMI lemezkiadó, és a 101-es Depeche Mode klub közös szervezésében nagyszabású buli kerül megrendezésre március 6-án, a Váci u. 33 sz. alatti CLUB 33 nevű helyen, ahová minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várnak!

Janurik János


Kapcsolódó linkek:

Dave Gahan hivatalos honlapja
Live Monsters microsite
A RememberTheEighties.com honlapja

2004. március 4.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster