Bálint – Emlékeim

Alig egy hónapja jelent meg a Shygys-ból ismert Bálint első szólólemeze.

Nem nehéz megjósolni, hogy ha a korong megkapja a megfelelő támogatást a médiától, az ifjú sztár a Fiesta legjelentősebb riválisává válhat. A latinos ízű dalok elsősorban a szerelem témakörét ölelik fel, igazi, lány hálószobákba való anyagot hozott össze Bálint, aki a korongon található számok felének megírásából is kivette a részét.

Az énekes ugyanakkor bátran nyúlt a magyar könnyűzene egyik legnagyobb ikonjának szerzeményihez is, így a „Mondd, miért szeretsz” és az „Egyszer véget ér” című dalok feldolgozása is megtalálható az albumon, és az ember igazán ekkor döbben rá, mennyire hasonlít az orgánuma Máté Péteréhez.

Az ifjú sztár anyai ágon spanyol származású, ezért a forró latin temperamentum a vérében van, és a két spanyol nyelvű szám minden bizonnyal jól fog állni neki.

A korong egyik csúcspontja az „Érints meg!”, amelyet Détár Enikővel duettben énekel, a másik pedig a fent említett „Egyszer véget ér”, de a rajongók biztosan nehézen választanak majd maguknak kedvencet a 12 nóta közül.

Bálint ígéri, hogy lemezével egy vadonat új korszakot kezd el, amelyben végre korlátok nélkül mutathatja meg önmagát.

Ehhez csak a legjobbakat tudjuk kívánni!

2004. május 7.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster