Natalia Oreiro ismét Magyarországon!

Budapest, 2001. augusztus 16. – A ShowTime Budapest örömmel jelenti be, hogy a rajongók várakozásának eleget téve szeptember 29-én 19:00-tól a Kisstadionban ismét színpadra viszi Natalia Oreirot, az RTL KLUB Híresek és gazdagok tévésorozatának sztárját, akinek két albuma közül a Tu Veneno Magyarországon platina lemez lett, valamint a Latin Gramy díjra jelöltek között van.

Natalia Oreiro április 4-i koncertjére 48 óra alatt keltek el a jegyek, így több ezer rajongó maradt le egy fergeteges latin estről.

A ShowTime Budapest szeptember 29-én 19:00-tól egy újabb lehetőséget biztosít a rajongóknak egy kétórás élő koncerttel, ez alkalommal a Kisstadionban. Brády Márton, a ShowTime ügyvezető igazgatója azért választotta ezt a helyszínt, mert így lényegesen csökkenteni tudja a jegyek árát, kedvezve így a nagycsaládosoknak, valamint az alacsonyabb jövedelemből élőknek, akik esetleg a magasabb jegyárak miatt maradtak le az argentin csillag legutóbbi magyarországi koncertjéről.

A Budapesti Kongresszusi Központ befogadóképességének közel hatszorosát kitevő Kisstadion remélhetőleg elég helyet kínál Natalia hatalmasra nőtt rajongótáborának. A koncert időpontja elsősorban a vidéken élőknek és a fiatalabb korosztálynak kedvez.

A ShowTime és TicketExpress a szeptember 1-ig a 1065 Budapest, Andrássy út 18. címre postai utalványon beérkezett megrendeléseket (a megrendelt jegyek ára + 700 Ft kezelési- és postaköltség), valamint a szeptember 15-ig a www.ticketexpress.hu weboldalon kifizetett jegyeket biztosítani tudja.

Jegyek a bejelentést követően a TicketExpress, valamint az ismert jegyirodákban 3900, 4900, 5900 és 6900 Ft-os áron kaphatók. A 100 cm alatti gyermekek kísérővel ingyen látogathatják a rendezvényt.

További információért hívják a TicketExpress információs telefonszámát: (06 1) 312 0000 vagy látogassák meg a www.online.rtlklub.hu weboldalt.


Natalia Oreiro


Ki is ez az elragadó hölgy valójában? Miliként már nagyon jól ismerjük, hiszen estéről-estére milliókat ültet a képernyő elé és bűvöl el mindenkit bájos mosolyával. Ismerthetjük sikeres énekesnőként is, mert már második lemezével hódít világszerte. De vajon milyen Ő valójában? Lássuk!

1977-ben született Urugay-ban. Édesanyja fodrász, édesapja pedig egy matrackészítő üzemben dolgozik, egy húga van, Adriana, aki négy évvel fiatalabb nála. 12 éves korában kezdett el reklámfilmekben szerepelni. Tudatosan készült a színésznői pályára, ezért 16 évesen Argentínába költözött, melyet ma is fogadott hazájának tekint. Karrierje a tévében kezdődött a brazil táncos-énekes Xuxa oldalán, egy évvel később már a „Gazdagok és szépek” c. sorozatban szerepelt.

Terveiről így nyilatkozik:

„Leginkább énekelni szeretnék, azonban azt gondolom, színésznőként több lehetőségem adódik érvényesülni. Azt hiszem, hogy a kettő kompatibilis, hiszen amikor énekel az ember, egyben szerepet is játszik.. Mind a kettőt szeretem, de most inkább a zenének szentelem az életem.”

Miután az Év sztárjának jelölték Argentínában, New York-ba utazott, ahol vele forgatták az „Egy argentín New York-ban” c. filmet, melyben latin sztárénekesnőt alakít.

Ezután szinte minden lemezkiadó megkörnyékezte, végül a BMG-hez szerződött. Bemutatkozó albuma 1999-ben jelent meg Natalia Oreiro címmel, melyet Miami-ban vettek fel. A korong igen széles zenei skálát ölel fel: vannak rajta latinos balladák, flamenco és salsa ritmusok.

Az igazi ismertséget a Vad angyal c. sorozat hozta meg számára, melynek 250 epizódját 25-30 országban tűztek műsorra világszerte. Ez a törékeny lány hurrikánként söpört át Európán is. Milliók bálványa, külföldi látogatásai során többször csak a biztonsági emberek tudják kimenteni a rajongók gyűrűjéből.

A forgatások mellett – szerencsénkre - nem hanyagolta az éneklést sem, melynek eredményeképpen idén októberben megjelent új lemeze Tu Veneno címmel. A lemezmegjelenéssel egyidőben megcsodálhattuk Natalia új imidzsét is. Még vadabb és elragadóbb, mint valaha! Mind a Natalia Oreiro c. album, mind a Tu Veneno nagyon nagy sikert aratott Magyarországon is. Előbbi platinalemez, utóbbi (megj. 200.okt!) már meghaladta az aranylemez státuszt! A platina- és aranylemezt a BMG mostani – budapesti – látogatásakor adja át a művésznőnek.

Kevés szabadidejében alszik, a barátaival jár szórakozni, vagyis éppúgy él, mint bármelyik más 23 éves lány.

A kérdésre – miszerint boldog-e – ezt válaszolja:

„Vannak napok, amikor boldogabb vagyok mint mások, de úgy tekintem, hogy az érzelmeim és érzéseim napról-napra változnak. A boldogságom oka: 23 évesen azt csinálhatom, amit szeretek, azt a munkát választom, és kollégának azokat az embereket, akiket én szeretek. Szerencsére gyerekkorom óta pontosan tudom, hogy mi akarok lenni az életben és hogy hogyan tudom az álmaimat valóra váltani.”

Mit is lehet még ehhez hozzáfűzni?

Csak így tovább Natalia!!!

2001. szeptember 10.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster