Csak semmi szex kérem, én Britney vagyok!

Britney Spears
Britney Spears koncertje a London Wembley Arena-ban

Ügyetlenül egyensúlyozva az alig-öltözött cyber-fantasy és a tinédzser pizsama parti imázs között, Britney Spears energetikusan koreografált show-ja nem csak a szokásos rajongókört próbálta megcélozni, hanem szuggesztív jeleneteivel a sörvedelő pasasok hordáinak "igényeit" is kielégítette.

A sztár marketing osztálya pontosan tudván ezt a tényt, nem csak Britney-féle teddy-mackókat kínált eladásra 20 fontért, hanem felnőtt méretű fehér pólókat is a sztár képével. Míg a világon a legtöbbet fényképezett 18 éves szűz a divatos női magazinok címlapján látható képeivel a maszturbációs álmok központi alakja, debütáló brit koncertjén mindez csak Disney-ihletett szacharin-őszinteségnek tűnt.

Britney Spears
Szeretném, ha ez a pillanat örökké tartana, ti nem tudjátok, mit jelent ez nekem," - ömlengte kifulladva többször is. "Isten megáldott engem." Britney nem panaszkodhat sorsára, ez biztos, és bár nem tagadható le dalainak vonzereje, mindegyiket ugyanazzal az érzelemmentes rutin táncolással végignézni bizony kicsit unalmas volt.

Ami feltűnő, az a változatosság hiánya. Mindegy, hogy a Crazy, a Lucky, vagy a Born To Make You van a színpadon, a mindig egyforma szentimentális szőrmeállat-szeretet ilyen mértékű felhalmozása egyszerűen megöli a valódi érzéseket. Ha ő még nem unja ezt a tipikusan amerikai jókislány-figurát a 90 perces aerobic-ugrándozás végére, hát unjuk mi. És ha nem lenne mindez csak beállítás, hát meglenne a véleményünk a 18 éves Britney mentális állapotáról a hálószobáját tekintve, amely inkább tűnik egy 14 éves lány hálószobájának, mint egy érettségizőének.

Britney Spears
Ha mindehhez hozzáadjuk azokat a pillanatokat, amikor leül "zenei vezetőjével" hogy elénekeljenek egy szentimentális balladát, vagy kiabál a színpadon, mint egy miniatűr Mariah Carey Barbie-baba, máris megvan a Britney kép: az "Érett Előadó". Egyébként a Hollywood-i sémák szerint már előre lehet tudni, mi lesz a következő lépés: Britney felnő majd a rajongóival együtt.

Azt hiszem, mindenki pontosan tudja, hogy mit lát mégis William herceg Britney Spears-ben. Hogy mit gondol a zenéjéről, az persze más tészta.

2000. november 9.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster