Idén is lesz Sport1 Fesztivál!

Tavaly a Sprot1 Fesztivál zárta a balatoni nyarat, idén viszont május 29-én és 30-án egy igazi sportünneppel kezdődik az üdülési szezon.

A Fesztivál első napján tartják a WINK Európa Maratont és Félmaratoni Futófesztivált, és számos lehetőséget biztosítanak az érdeklődőknek, hogy szabadidejüket tartalmas szórakozással tölthessék. A napot a Republic együttes koncertje zárja majd a Rózsakertben felállított színpadon.

A vasárnap, azaz május 30-a is a kultúra és a sport jegyében telik. Délelőtt 10-től a Balaton FC stadionjába várják a kispályás fociderby résztvevőit (jelentkezni a Fesztivál szervezőinél lehet majd!), ezzel egyidőben megnyílik a városban az esélyegyenlőségi park. Délben indul a veterán járművek felvonulása, majd 14 órától VIP futás indul a kikötői pódiumtól, és érkezik a Balaton FC stadionjába.

A tavalyi fantasztikus hangulatú nagypályás futball mérkőzéseket idén is megtartják, délután 4-től a Popzenészek játszanak a humoristák ellen, majd a színészválogatott méri össze erejét az újságírókkal szemben.

Este 8-tól a Rózsakertben felállított színpadon a nyolcvanas évek három nagy csapata játszik, az Exotic, az R-Go, és a KFT lép színpadra.

A napot fél 11-től a vitorlások lampionos felvonulása, és végül 11 órakor tűzijáték zárja.

A két napos fesztivál MINDEN RENDEZVÉNYE INGYEN MEGTEKINTHETŐ!!!

2004. április 28.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster