Sting - június 5.

Ingyenes szuperkoncert a T-Mobile Napon

A T-Mobile Napon nagyszabású ünnepséggel, érdekes látványelemekkel és meglepetésekkel lesz teljes a Westel márkaváltása. A május elején kezdődött és alig több mint egy hónapig tartó folyamat lezárultával az ország minden pontján a T-Mobile megújult üzleteivel, hirdetéseivel, kiadványaival és szolgáltatásneveivel, jellegzetes szín- és képi világával lehet majd találkozni.

A T-Mobile márka bevezetésének mindenki számára emlékezetes állomásaként június 5-én, szombaton mozgalmas, jelentős érdeklődésre számot tartó rendezvényeken vehetnek részt azok, akik az ország legnagyobb mobilszolgáltatójával együtt ünnepelnek. A T-Mobile Nap központi programja a 25 éve zenész-énekes Sting koncertje lesz. A zenei élet meghatározó egyénisége az április és június közötti koncertkörútja, a « Sacred Love tour » keretében várhatóan minden idők legnagyobb magyarországi zenei eseményén ad ízelítőt legújabb lemezéből és régebbi slágereiből. A népszerű sztár Spanyolországból érkezik a Budapestre a T-Mobile Napra, és a turné egyedülálló, egyetlen ingyenes koncertjét adja a magyar közönségnek.

A monstre koncertet az eddigiektől eltérő produkció vezeti fel, hiszen külön a T-Mobile Nap estéjén neves magyar előadók erre az alkalomra szóló gálaműsorral teremtenek jó hangulatot. A program részeként a közönség legújabb kedvenceit, az év hangjait, Tóth Veronikát és Oláh Ibolyát is hallhatják majd.

A T-Mobile Nap nyáresti zenei attrakciója nem nélkülözheti majd a legújabb és legmodernebb technikai megoldásokat sem. A színvonalas zenei program mellett hatalmas, TV minőségű képet nyújtő kivetítőkön követhető a színpadon zajló esemény. A szervezők gondoskodnak arról, hogy a vetítőknek köszönhetően a tér nagy részén legfeljebb 50 méterről követhető legyen a koncert minden pillanata. A multimédiás élmény részeként CD minőségű, zenei rendezvényen elérhető legjobb hangminőség várja a közönséget.

A rendezvény során kiemelt figyelem övezi a mozgáskorlátozottakat, számukra a T-Mobile Nap szervezői közvetlenül a színpad előtti kiemelt területen külön helyeket biztosítanak. Az elkerített részen kényelmesen és biztonságban élvezhetik az este minden eseményét és segítségükre lesznek a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, valamint a Magyar Ökumenikus Szeretetszolgálat munkatársai. A világsztár emberi értékek iránti elkötelezettsége régóta közismert, így szinte természetes, hogy Sting kérésére a színpad közelében megépül a nemzetközi emberjogi szervezet, az Amnesty International pavilonja.

Június 5-én tervek szerint a város több pontján esti programok, különleges látványelemek szórakoztatják a főváros lakóit és a Budapestre látogató több százezres vendégsereget. A T-Mobile Nap kiemelt partnere a MOL Rt., az esemény sikerét pedig további, hagyományosan jó partnerek, így a Volkswagen, a Coca-Cola és a Dreher támogatása segíti. Utóbbi cég az ünnepnap alkalmából a helyszínen 300 ezer, a Coca-Cola és a T-Mobile színvilágát és arculatát ötvöző exkluzív csomagolású üditőt oszt szét. A Dreher Sörgyár szintén a téren közel 100 sörcsappal és hűtőkaminokból árusított dobozos sörrel igyekszik a szórakozni vágyók szomját csillapítani.

A T-Mobile Nap médiapartnerei, az RTL Klub, a Danubius Rádió, a Pesti Est és a Metro hírújság – utóbbi kettő erre az alkalomra készülő különszámában - részletesen beszámolnak a programokról és fellépőkről, a koncertet kísérő rendezvényekről. A Danubius Rádió újszerű kísérletként a koncert előtt érkezők számára speciális, kimondottan erre az alkalomra készült, Stinghez kapcsolódó adást sugároz a helyszínen.

2004. május 11.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster