Szentpéteri Csilla koncertje a BKK-ban

2004.10.29. 20 óra, Budapesti Kongresszusi Központ

Újjászületett klasszikusok - avagy zenei csemege korhatár nélkül

Szentpéteri Csilla nem tartozik a szokványos zongoraművészek sorába, kreativitás és eredetileg kiemeli őt a megszokott keretekből.

Néhány évvel ezelőtt merész vállalkozásba kezdett. Régóta foglalkoztatta a kérdés, hogy a rég elhunyt szerzők vajon milyen muzsikát komponálnak a mai hangtechnika lehetőségei között. Mivel kérdése megválaszolatlan maradt, kipróbálta, hogy mennyire kreatív ő maga.

Felépítette saját zenei stílusát, hidat emelve múlt és jelen közé.

Zenéje klasszikus művekre épül, megfűszerezve a mai ritmusokkal, izgalmas, korszerű átiratban, különleges hangeffektusokkal színesítve.

Zongorajátéka széles hangulati skálán mozog, mennyei dallamosság és ördögi virtuozitás között. Igényes és könnyen befogadható, dallamos és energikus megnyugtató és felüdítő egyszerre.

2000-ben „üZENEt”, 2002-ben „Vadhajtások” címmel jelentek meg lemezei melyekkel berobbant a köztudatba. „Időzónák” című legújabb albumán a hazai könnyűzenei élet kitűnő zenészeinek közreműködésével ismét megmutatta, hogy nem fogyott ki a zenei ötletekből, mesterien randevúztatja a különböző zenei stílusokat.

Közönsége a kultúra és a színvonalas szórakozás izgalmas keverékét élvezheti.

2004. szeptember 16.



Click to Visit

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster