HÍREK -

Inspiráló a Green Day új lemeze
A Green Day új albuma által inspirált, 21 alkotást bemutató kiállítás nyílik a StolenSpace galériában, Londonban. A képek október 22-től november elsejéig lesznek megtekinthetőek, a zenekar teltházas angliai turnéjával egyidőben. A show kurátora elmondta, hogy a tárlat egy nemzetközi művész gárda közreműködésével jött létre, akik mindegyike egy-egy dalszöveg alapján alkotott. „Rendkívül izgalmas dolog kapcsolatba kerülni ezzel a hihetetlen kiállítással”- nyilatkozta Billie Joe Armstrong, a banda frontembere. „Nagyon izgalmas látni az új albumunk által inspirált képeket. Erős kötődést érzünk az ilyen fajta kreatív megnyilvánulások iránt, és szerintünk a rajongóink is szeretni fogjúk a kiállítást.”

Nyilvánosságra kerültek az Alkonyat filmzenéjének részletei
A Death Cab For Cutie új kislemezének megjelenése október 26-ára várható. A Meet me on the equinox a hamarosan a mozikba kerülő Alkonyat főcímzenéje. A népszerű könyvsorozat alapján készült film második részének filmzenéjéről egyéb információk is nyilvánosságra kerültek. A Radioheades Thom Yorke, a Muse és a Grizzly Bear is feltúnnek majd a lemezen egy dal erejúig. A teljes filmzenei album oktúber 19-ún jelenik meg, amelyet a film november 20-ún kúvet.


Click to Visit


Újra turnén a Rammstein
Két év kihagyás után újra turnéra indul a Rammstein. A 2009 novemberében kezdődő koncertsorozat a zenekar új lemezét hivatott népszerűsíteni, és főleg Nyugat-Eurúpai nagyvárosokat érint. Az új korong munkálatai már javában folynak. A felvételek első szakasza befejeződött, a zenekar tagjai a végső simításokat végzik az új dalokon, szó esett többek között vonósok és kórus szerepeltetéséről is. A 2009 végi koncertekre már megvásárolhatóak a jegyek, a legutolsó hírek szerint pedig a nagy érdeklődésre való tekintettel, 2010 első negyedévében a Rammstein további Európai nagyvárosokban is fellép majd.

Bruce Springsteen első a németeknél
„Devil & Dust” című albumával Bruce Springsteen megint elkápráztatta a világot, számai olyannyira megnyerték a közönséget, hogy a korong a németeknél első lett az LP slágerlistán. Az 55 éves zenész állítólag pont az új lemez népszerűsége miatt döntött úgy, hogy 1996/97 után idén először megint turnézni indul. Az idei koncertsorozat különlegessége nem csak az, hogy az amerikai szupersztár friss anyaggal lép színpadra, hanem az, hogy csapata, az E-Street Band nem vesz részt egy koncerten sem.

újra itt a System of a Down
A négy kaliforniai zenész pont ott folytatja, ahol három évvel ezelőtt abbahagyta. A System of a Down visszatért és kritikus szemléletükkel ismút támadásba lendültek. Első számuk a „Bring Your Own Bombs” is a lázadás szellemében ihletődött. A bandatagok elmondása szerint a dal minden háborúban, minden helyzetben megállja a helyét. Emberekről szól, akik honfitársaikért harcolnak, illetve a másik oldalon azokról, akik Allah akaratából vonulnak harcba. A dal természetesen ezúttal is kitér a háborúk hátterében álló részletekre, mint például a gazdasági érdekekre és a különböző társadalmi törekvésekre.Click to Visit


FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster