Fegyvert fog a Zorall és a Junkies a Slipknotra?

A hétvége nagy eseményen kétségkívül a Sport Sziget fesztivál lesz, amely immáron hagyománnyá válva ingyenes kikapcsolódási lehetőséget kínál a fiatalok és a lélekben fiatalok számára is.

A rendkívül színes sport bemutatók mellett – amelynek keretein belül nagyszabású harcművészeti gála és bajnokság, az amerikai Harlem Wizards kosarasainak őrületesen látványos showja, valamint egy nemzetközi pénzdíjas snowboard verseny is helyet kapott – természetesen lehetőség lesz arra is, hogy a látogatók is kipróbálják magukat egy-egy sportágban és szabadidős tevékenységben. A Zorall és a Junkies tagjai például rajonganak a paintballért, és a fejükbe vették, hogy kihívják a Sport Sziget idei legnevesebb és egyben legextrémebb sztárfellépőjét, a Slipknotot egy barátságos derbyre. Szaszáék remélik, hogy az amerikai banda tagjai elfogadják a kihívást, és felveszik a versenyt – és a fegyvert is – ellenük.

Aki kíváncsi a mérkőzésre, az szombaton kora délután feltétlenül keresse meg a paintball pályát, ami a Puskás Ferenc Stadion körgyűrűjének ÉK-i oldalánál helyezkedik majd el.


Kapcsolódó linkek:

www.junkies.hu
www.zorall.hu
www.sziget.hu/sportsziget

2004. június 10.



Click to Visit


FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster