SZIGET INFÓ: Új zenekarok a Nagyszínpadon!

Augusztus első hetében, immár kilencedik alkalommal várja látogatóit a Pepsi Sziget Fesztivál. A világ legnagyobb fesztiváljai között számon tartott esemény szervezői ezen a nyáron is többszázezer látogatóra számítanak a Hajógyári Szigeten.

Számukra több mint 1000 program, 400 fölötti fellépővel, 32 helyszínen egy hétig nyújt feledhetetlen szórakozást.

A Nagyszínpadon az eddig bejelentett zenekarokon kívül fellép a Fun-Da-Mental az Incognito, a Zdob si Zdub, a Blood Sweat and Tears és a New Model Army.

A nemzetközi sztárok kiválasztása az év eleje óta – ebben az évben is - a közönség bevonásával folyt. A rendezvény honlapján márciusban elindult „Kívánsággép”-be több mint tizenegyezer kívánság érkezett. Az elmúlt évek gyakorlatához képest újításnak számít a Nagyszínpadon, hogy már 15 órától külföldi sztárok koncertjeit élvezheti a nagyközönség. Az így kibővült sztárkínálattal még több igényt elégítenek ki a fesztivál szervezői.

A kialakult program szerint a 15 órás sáv fellépői a The King, Mambo Kurt, Bomfunk Mc’s, Fun-Da-Mental, Leningrád Cowboys, Incognito és a Zdob si Zdub

A felsoroltakon kívül külföldi sztárzenekarok lesznek a Nagyszínpadon a Fesztivál első napján, szerdán a New Model Army, csütörtökön a K’c Choice és a HIM, pénteken a Noir Désir és a Run DMC. Augusztus 4-én szombaton a Blood Sweat and Tears és a Morcheeba, vasárnap a Freestylers és a Faithless, hétfőn az Eagle-Eye Cherry és a The Wailers. A zárónap sztárzenekarai az Ash és a Placebo. A Fun Lovin’ Criminals összes augusztus eleji koncertjét lemondta, helyére már a szervezők több neves zenekarral tárgyalnak.

Mindezeken túl a Nagyszínpad helyt ad a magyar élvonal zenekarainak, többek között fellép a Tankcsapda, Kispál és a Borz, Ganxta Zolee és a Kartell, a Sziámi, Yonderboi, az Anima Sound System és Sub Bass Monster.


Kapcsolódó linkek:

www.sziget.hu

2001. július 26.



Click to Visit


FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster