Bem Rockpart - BluePop Fesztiválsorozat

Október 13-án, szombaton újra indul a budapesti Bem Rockpart BluePop fesztiválsorozata, amelyen a magyar underground rock színtér képviselői mellett ezúttal cseh zenekarok játszanak majd minden hónap második szombatján.

A szezonnyitó bulin a Bem Rockpartos fesztiválok történetében először két külföldi zenekar is fellép: a Szigeten hatalmas sikerrel bemutatkozott, skót és angol tagokat is felvonultató prágai The Chancers és az előző BluePop sorozatban is szerepelt bécsi hardcore/punk Lesson Life. A magyar színeket a nyáron horvát, szlovén és osztrák fesztiválokon is sikerrel szerepelt házigazda Bankrupt zenekar, és az egyre merészebb színpadi showt prezentáló szekszárdi Fürgerókalábak képviselik majd.

A fesztivál külön érdekessége, hogy a helyszínen megtekinthető lesz egy kiállítás is, amelyet David Ensminger texasi rockzenei újságíró hoz el Amerikából: The Secret History of Punk Rock: Visual Vitriol címmel a punk negyedszázadát végigkísérő, a világ minden tájáról összegyűjtött szórólapok és plakátok kavalkádját tekinthetik majd meg a fesztivál látogatói.

2001. október 10.



Click to Visit


FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster