Feeder - új kislemez és videó

2001 November 19-én jelenik meg a nemzetközi piacon a Feeder új kislemeze, a 'Just A Day', melyhez természetesen egy fantasztikus videóklip is készül. A klip megálmodója és rendezője az a David Mould volt, akinek nevéhez fűződik egy másik Feeder videó, a 'Turn' is, valamint díjnyertes Radiohead klipek, többek közt.

A zenekar weboldalán keresztül kérték fel a rajongókat, hogy vegyék videóra és küldjék be, amint ők maguk imitálják/játsszák a 'Just A Day' c. számot otthonukban. Ez nem csak úttörő és nagyon szórakoztató ötlet, de sztárt csinál néhány lelkes és mókás Feeder rajongóból. Íme a "névsor":

Richard Fisher és barátai; Mark Higgins; Piers Barday; David Baird; Jessica Duke; Laura Pickering és barátja; Kosei és Kas; Andrew Stone és társai; Abi Lewis és barátai; Sarah Forsey és Laura Holland; Chris Morris és társai; Georgia és Louis Maskery; Sam Barton, bátyja és barátja; Ben Baker és barátai; Neil Harrison.

A Feeder fellépett a Q Awards show-n a Water Rats hallban Október 22-én, ahol jelölve is voltak a legjobb kislemez kategóiában, amit végül az ASH nyert meg!. Ez a fellépés egyébként a Feeder számára egy gyökerekhez való visszatérés volt, hiszen egyik itteni koncertjül után szerződtette le őket az Echo 1994-ben, dobosuk, Jon Lee pedig itt dolgozott és itt is

lakott.

A Feeder a hihetetlenül sikeres 2001-es évet a Stereophonics teltházas turnéjánal vendégeként fejezi be November/December-ben, miközben a 'Just A Day' is megjelenik November 19-én.

2001. november 6.



Click to Visit


FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster