Budapesten játszik az Iced Earth!

Koncert 3 felvonásban, 3 színpadképpel, közel 3 órában.

Február 8-án, pénteken a Petőfi Csarnokban ad koncertet az Iced Earth, „Horror Show” címmel. Az egyesült államokbeli power metal zenekar mintegy tizenhét éve alakult Indiana államban és a kitartásuknak köszönhetően a '90-es évek második felétől már igen nagy népszerűségnek örvendhetnek világszerte.

A Horror Show című album már nyáron a boltokba került de az őszi európai turnét lemondta a zenekar, hogy a Judas Priest-tel, egyik nagy kedvencükkel koncertezhessenek az USA-ban, ami sajnos szeptemberi események miatt nem úgy alakult ahogy szerették volna.

Az új lemez - ahogy a címe is sugallja - klasszikus horrorsztorikat mesél el, mint „Hasfelmetsző Jack”, „Az Operaház Fantomja”, „Drakula”, „Jeckyl és Hyde”, „Frankenstein”, stb. A „Dragon's Child” c. ballada a Mel Gibsonnal készült „The Patriot” filmet dolgozza fel, mely apáról és fiairól szól akik mindannyian katonák voltak és az Egyesült Államok történelmének háborúiban harcoltak.

A koncert különlegessége, hogy a kb. három órás műsort ad a csapat, három különböző színpadkép előtt. Az első egy klasszikus metal buli lesz ahol az első három lemez anyagának legjavát hallhatja a nagyérdemű, a második egy egyiptomi díszlet és a Dark Saga, valamint a „Something Wicked” című lemezek nótáit rendelték hozzá és a harmadik blokkban találkozhat a közönség a Horror Show-val, melyhez egy Drakula kastély díszlet adja majd a megfelelő hangulatot.

A koncert adatai:

2002. február 8., 19h

Petőfi Csarnok

jegyár: 3.600.-

2002. január 31.



Click to Visit


FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster