Indul a leghosszabb nyári fesztivál!

április 26-szeptember 14.

Tavasztól őszig több kiemelkedő fesztivál kínál gazdag zenei programot a budapestieknek és a fővárosba látogatóknak. Legismertebb közülük a Tavaszi, az Őszi, a Sziget Fesztivál, néhány éve a Budapest Parádé és immáron második éve, az idén április 26-án nyitó Zöld Pardon Fesztivál.

A Petőfi híd budai hídfőjének déli oldalán elterülő parkban az „A leghosszabb nyári fesztivál”-nak elnevezett rendezvénysorozaton belül fellépnek Magyarország legnépszerűbb és legfrissebb pop, rock, alternatív, etno és legkülönbözőbb egyéb stílusú zenekarai (Back II Black, Crystal, KFT, Hobo, Másik János, Kis Pál és a Borz, Emil Rulez, Quimby, Boban Markovic, Babos Gyula, Hot Jazz Band, Kampec Dolores, Egy Kiss Erzsi Zene, Amorf Ördögök, Jamie Winchester & Hrutka Róbert és még több, mint 100 produkció). A minden este 20 órakor kezdődő koncerteket követően hajnalig tart a tánc, amihez idén két tánctéren, két dj szolgáltatja a különböző stílusú zenéket, egy interaktív video dj pedig a látványt. Csütörtöktől vasárnapig délutánonként 4 órától eredeti afrikai zenével szórakoztatja az itt kikapcsolódó közönséget dj Koya. A tavalyihoz képest alaposan megváltozott környezetben, újdonságként, egyedi játékaival megnyílik a Duna Beach, a felnőttjátszótér – azért nem csupán felnőtteknek :-)

Azok számára, akik szívesen ülnek ki a szabadba, a friss levegőre a Dunaparton akár napközben is, hogy ott költsék el reggelijüket, ebédjüket, reggel 9 órától másnap hajnali 6-ig folyamatosan nyitva tart a konyha.

Alkalmanként hosszabb ünnepi programok kínálnak tartalmas kikapcsolódási lehetőséget: július 14-én, a Francia forradalom évfordulóján Petanque-kupa, az apák nemzetközi ünnepnapján Apák-napi hastáncköszöntő, Latin fesztivál, Reggae fesztivál, Gyermeknap, Emlékzenekarok hete stb. Érdemes tehát nyáron gyakran ellátogatni a város szívében fekvő Zöld Pardonba, ahol a belépés továbbra is ingyenes.

A megnyitó hétvége programja

Április 26. péntek

Volt egyszer egy táncdalfesztivál

Payer András, Harangozó Teri, Soltész Rezső, Kovács Kati

kísér a Zöld Pardon fesztiválzenekar, valamint Dobsa Sándor és Koncz Tibor

Április 27. szombat

Besh o droM, új lemez előzetes

Április 28. vasárnap

Sub Bass Monster

A koncertek 20 órakor kezdődnek, utána 22 órától hajnalig dj, tánc.

Cím: Petőfi híd budai hídfő, déli oldal

2002. április 15.



Click to Visit


FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster