Sztárok a Szigeten - összeállt a Nagyszínpad programja!

Összeállt az idei Sziget Fesztivál Pepsi Nagyszínpadának programja. A korábban bejelentett zenekarok mellett a napokban jelezte részvételét az olasz Jovanotti, az egyesült államokbeli Iggy Pop és az angol Mission. A Sziget Fesztivál idén minden idők legnagyobb nemzetközi sztárfelhozatalát ígéri. Mindezt június 15-ig még a kedvezményes, 12.000 forintos elővételi jegyáron.

A Pepsi Nagyszínpadon, már a nyitó napon a több nemzedéknek is meghatározó zenekara, a Cure lép föl az esti főidőben. Ezen a helyszínen láthatja majd a közönség a sokak által várt banda, a Pulp és a brit rock trió, a Muse koncertjét. Korábbi ígéretéhez híven fellép a Die Toten Hosen is és az esti sávhoz csatlakozik Iggy Pop és Jovanotti is. A decemberben indult „Kívánsággép”-be leadott szavazatok alapján, a szigetlakók kívánságára idén is fellép a finn HIM zenekar és a tavaly nagy sikerrel koncertező Nightwish zenekar is. A Pepsi Nagyszínpad nemzetközi palettáját erősíti továbbá a francia Sergent Garcia, a német „zenebohóc” Mambo Kurt, a Stereo Mc’s, a Herbalizer, a The Mission, a Kosheen a Tarantinos és a Transglobal Underground angliából, a holland The Gathering, a finn The 69 Eyes és a spanyol Ska P.

A hazai fellépők sorában megtalálható lesz a Tankcsapda, a Kispál és a Borz, az Anima Sound System, Sub Bass Monster, a FreshFabrik, a Quimby, a Másfél, a Heaven Street Seven és a Sziámi.

A Sziget Fesztiválra június 15-ig még elővételben, négy napijegy áráért (12.000 Ft) lehet kapni a hetijegyet. Aki június közepéig vesz hetijegyet, idén 6.000 forintot spórolhat a kapuban kapható hetijegy (18.000 Ft) árához képest. Június 15-től 15.000 forintot kóstál elővételben egy hetijegy.

2002. június 12.



Click to Visit


FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster