Zenekarok jelentkezését várja a Sziget!

Január, február…itt a nyár!

Még legalább 190-et kell aludni a 11. Sziget Fesztivál kezdetéig, de a Fesztivál szervezési munkái már javában folynak. Európa egyik legnagyobb bulijának szervezői újra magasabbra tették a mércét: a korábbi évek infrastrukturális fejlesztései, bővítései után idén még nagyobb energiát fordítanak a minőség fejlesztésére úgy a szolgáltatások, mint a programok terén. Mint ahogy évek óta az év első hónapjától, idén is újra várják a zenekarok jelentkezését a szervezők, és ismét zakatol a Kívánsággép, várva a közönség javaslatait a fellépő külföldi zenekarokra.

Zenekarok figyelem!

Idén már e-mail-ben, mp3 formátumban is beküldhetik hangzóanyagaikat azok a zenekarok, amelyek a Sziget Fesztivál 2003 közönsége előtt is be szeretnék mutatni produkciójukat.

Tavaly 1100 külföldi és hazai jelentkező közül szakmai zsűri választotta ki azt a 400 zenekart, melyek a jubileumi Sziget Fesztiválon kaptak alkalmat a bemutatkozásra. A Fesztivál szervezői a korábbi években is nagy teret biztosítottak a fiatal zenekarok bemutatkozására és tavaly egy új helyszín, a Talentum Színpad felállításával bővítették ezt a lehetőséget. Idén március 14-ig lehet jelentkezni rövid fényképes bemutatkozóval és a kontaktszemély megjelölésével valamit bármilyen hordozón beküldött három számból álló hangzóanyaggal, amit vagy a zenekarijelentkezes@sziget.hu vagy a Sziget Szervezőiroda címére (1117 Budapest, Orlay u. 5-7) kell elküldeni.

Zakatol a Kívánsággép

A Sziget Fesztivál szervezői - az adott év nemzetközi zenei programjainak összeállításánál – nagy figyelmet fordítanak a közönség kívánságaira. A nemzetközi sikerlisták és a zenei szaklapok információi mellett ezek a kívánságok, javaslatok adják a legnagyobb bázist, s a legtöbb szavazatot kapott bandák közül a szervezők igyekeznek minél többet meghívni.

A 2003-as Sziget Fesztivál szervezésében is számítanak a szervezők a közönségre és várják a javaslatokat a www.sziget.hu/fesztival oldalon.

FIGYELEM! Idén online is lehet jelentkezni a Sziget fellépői közé (a linket lásd alább)!


Kapcsolódó linkek:

www.sziget.hu/fesztival
ZENEKAROK JELENTKEZÉSE ITT!

2003. január 26.



Click to Visit


FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster