Ákos - Andante Plusssssssszok

A mai napon Miskolcon, a Rónai Sándor Művelődési Házban indul Ákos öt állomásos "Andante" koncert-sorozata, amely során a 10 éve tartó szólókarrier legemlékezetesebb dalait különleges, új köntösbe bújtatva hallhatja a nagyérdemű.

A jegyek a papírforma szerint villámgyorsan el is fogytak, mi több, sokan elkéstek a vásárlással. Számukra jó hírünk van, ugyanis a Budapesti Kongresszusi Központban duplázni fog Ákos és zenekara (A tíz tagú Andante Strings, Jamie Winchester - akusztikus gitár, vokál, Kékkői Zalán - akusztikus gitár, Lepés Gábor - orgona, vokál, Szakos Krisztián - zongora, sampler, vokál, Samu - elektromos bőgő, Dely Domonkos - ütőhangszerek, vokál, Bánfalvi Sándor - dob), méghozzá az eredetileg este 9 órára meghirdetett koncert előtt, délután 5-től is játszanak majd.

A turné helyszínein a szokásos plakátokon, könyveken, CD-ken és kazettákon kívül Andante pólók is kaphatók lesznek, és minden megvásárolt jegy mellé egy különleges, bolti forgalomba nem kerülő CD-t adnak, amelyen egy vadonat új Ákos dal - a gyönyörű-lírai "Gondolnék rád" -, a "Majom a Ketrecben" videóklipje, a próbákon készült fotók, és egy hosszabb interjú is helyet kaptak.

Azok se keseregjenek, akik valamilyen oknál fogva nem jutnak el egyik állomásra sem, hiszen a koncertekről kép- és hangfelvétel is készül!

Az Andante turné állomásai:

2003. május 9., péntek: MISKOLC, Rónai Sándor Művelődési Ház, 20.00

május 16., péntek: PÉCS, Pécsi Orvostudományi Egyetem aulája, 20.00

május 17., szombat : SZEGED, Nemzeti Színház, 20.00

május 24., szombat: BUDAPEST, Budapesti Kongresszusi Központ, 17.00 valamint 21.00

május 31., szombat: SZÉKESFEHÉRVÁR, Vörösmarty Színház, 20.00

Ajánlott jegyárusító helyek:

http://klub.akos.hu

Publika Jegyiroda; Károly krt. 9., Tel: 322-20-10

Zenevonat, Déli Pályaudvar kerengő, Tel: 212-37-55


Kapcsolódó linkek:

http://klub.akos.hu
http://www.akos.hu
Andante fotóalbum

2003. május 9.



Click to Visit


FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster