VOLTfolió 06 20 Kulturális Médiadíj

A közönség szavaz a legjobbakra

Immár harmadik évben hozza lázba a honi média szereplőit a VOLTfolió díjátadás, melyen kiderül, hogy a zenész szakma és a közönség mely médiumnak, műsornak illetve újságírónak ítéli idén a legjobbaknak járó díjat. A VOLTfolió 06 20 Kulturális Médiadíj, a Pannon GSM támogatásával, immár az egyik legnevesebb szakmai zsűrit és széles tömegbázist maga mögött tudó elismerés, mellyel egyedülállóan, az ifjúsági kultúrával foglalkozó médiumokat és munkatársait díjazzák azok, akikkel foglalkoznak, így a „művészvilág” (zenészek, színművészek, közéleti személyiségek, a popszakma háttérszereplői (lemezkiadók, szervezők, promóterek) és akik olvassák, nézik, hallgatják: tehát a közönség. Június 19-ig a közönség kezében van a döntés joga: a www.VOLTfolio.hu weboldalon és a 06 20 20 20 020 telefonon, SMS-ben.

A június 20-án, a Fiatalok Színházában és a Stefánia Palotában sorra kerülő VOLTfolió 06 20 Kulturális Médiadíj gálaesjét megelőzően a szervezők által felkért kurátorok tettek javaslatot a 300 tagú szakmai szavazói körre. A VOLTfolió kuratóriumának elnöki posztját Hajdú István, az ORTT elnöke tölti be. A kuratóriumban helyet foglal Besnyő László, a Magyar Koncertszervezők Szövetségének elnöke, Bródy János, az ARTISJUS Magyar Szerzői Jogvédő Hivatal elnöke, Feövenyessy Krisztina, a Pannon GSM sajtó és információs igazgatója, Kovács Ákos zenész, Kovács Kálmán informatikai miniszter, Körmendy Ferenc, a Fővárosi Önkormányzat Kulturális Bizottság elnöke, Lovasi András zenész, Mesterházy Attila, a GYISM politikai államtitkára, Musinger Ágnes, a Magyar Hanglemezgyártók Szövetsége elnöke és Náksi Attila Dj. Az általuk delegált közéleti személyiségekből álló zsűri szavazatai alapján állt immár össze a nomináltak köre, kikre a továbbiakban a közönség szavazhat az interneten illetve SMS-ben.

A díjakat 10 kategóriában adják majd át, kategóriánként egyet-egyet a szakma és a közönség által legjobbnak ítélt médiumnak, műsornak illetve újságírónak. Pénzdíjas különdíjat ítél oda idén is a rendezvény főtámogatója, a Pannon GSM.

A VOLTfolió 06 20 Díjra a közönség szavazatait június 19-ig adhatja le SMS-ben, a 06-20-20-20-020 számon úgy, hogy a kategóriánként egy-egy jelöltjének sorszámát vesszőkkel elválasztva megküldi. Szavazók között a szervezők meghívót sorsolnak ki a VOLTfolió 06 20 Gálaestre, háromnapos bérletet a soproni VOLT Fesztiválra valamint Pannon Praktikumos mobiltelefonok is gazdára találnak. Az internetes szavazás a www.VOLTfolio.hu oldalon lehetséges, ahol bővebb információk is várják a nagyérdeműt.


Kapcsolódó linkek:

www.VOLTfolio.hu

2003. május 22.



Click to Visit


FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster