SZIN-es tehetségeket várnak!

Amatőr zenekarok jelentkezését várják a Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) szervezői. A selejtezők legjobbjai az augusztus 26-28-ig rendezendő SZIN-en mérik majd össze tudásukat. Az érdeklődők a jelentkezési lapot a www.szin.org weboldalról tölthetik le.

Márciustól júniusig, havonként egy-egy alföldi nagyváros, nevezetesen Szeged, Kecskemét, Békéscsaba és Szolnok ad helyet a SZIN szervezői által hirdetett tehetségkutató verseny selejtezőinek, ahová az ország minden pontjáról várnak jelentkezőket. Az érdeklődők a SZIN weblapjáról letölthető, kitöltött jelentkezési lappal és egy demo anyaggal pályázhatnak. A leadás határideje márciustól, négy hónapon át, minden hónap nyolcadika, függően attól, hogy a pályázók melyik várost választják. A selejtezők első állomása Szeged, ahova március 8-ig várják a jelentkezést és március 16-án 16 órától indul majd az első megmérettetés. A döntő, az izgalmas és változatos programkínálatot kínáló nyárzáró fesztiválon, a Szegedi Ifjúsági Napokon lesz, augusztus utolsó hétvégéjén.

A Szegedi Ifjúsági Napok a hazai fesztiválélet legnagyobb hagyományokkal rendelkező eseménye, 1967-től a rendszerváltásig a leghíresebb multikulturális fesztivál volt Magyarországon. Az „ifinapok” idején az ország majd’ minden pontjáról zarándokoltak fiatalok a Tisza parti városba, ahol - akkoriban egyedülállóan - cenzúrázatlanul léphettek fel a zenekarok, köztük a kevésbé tűrtek is. A létező szocializmus legszabadabb fesztiválja a rendszerváltás után közel tíz évig hallgatott magáról. Tavalyi újraéledésével azonban egyből a honi fesztiválpaletta egyik legizgalmasabb vidéki eseményévé vált.


Kapcsolódó linkek:

www.szin.org

2004. február 26.



Click to Visit


FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster