Születésnapot ünnepel a Satöbbi

Vajon ki, mit csinált 1981. április 1.-én? Woody Allen rendet rakott a zoknis-fiókban, utána sajtot evett. Charles Bronson elhatározta, hogy szakállat növeszt, de erről április 2.-án letett. XVI. Lajos már nem élt. Két óbudai srác, Seres Péter és Pethő Zsolt (fordított ABC sorrendben) zenekart alapított, aminek később Satöbbi lett a neve. A töretlen siker – ami ebben az esetben azt jelenti, hogy már közönség előtt is felléptek –, arra sarkallta őket, hogy különböző magasságú zenészekkel egészítsék ki a zenekart. A tagok magassági sorrendben: Seres Péter, Gyenes Béla, Erkel László, Vörös Gábor, Pethő Zsolt, Balassa Márió, Pethő Attila. A közönség őrjöngött.

Mivel ennyire eltalálták a méretet, nagyon sok klubba hívták őket fellépni; rendkívül arányosan mutattak a SOTE, KEK, Egyetemi Színpad, Közgáz, stb.… pódiumain, sőt, a Depeche Mode előzenekaraként is sikert arattak.

Na, és vajon ki mit csinál 2004. április 1.-én?

A Satöbbi zenekar megünnepli fennállásának – kettő híján – 25. születésnapját, aminek alkalmából a mostani és régi zenekar-tagok közösen próbálják felidézni a 80-as évek igazi klub-hangulatát. A koncerten olyan dalok is elhangzanak, amelyeket a Satöbbi – bár megírt –, soha nem tudott, vagy akart közönség előtt eljátszani.

Természetesen az olyan kedvencek is műsorra kerülnek, mint pl. a Zsiráf, az Ajtó, a Cukros bácsi, a Tico-tico, és a Hamlet.

Ha ott voltál a 80-as években, akkor azért gyere el, ha pedig nem, akkor azért – de legyen Rajtad sapka!

Időpont: április 1. 21h

A koncerten fellépnek:

Giret Fruzsina

Giret Gábor

Németh Márton

Max

Pethő Zsolt (L'art pour l'art Társulat tagja)

Seres Péter

A régi tagok közül:

Balassa Márió

Gyenes Béla

Erkel László "Kentaur"

Pethő Attila

Vörös Gábor (ex-Ossian)

A koncerten nem lépnek fel:

Mick Jagger

Rumcájsz és Manka

Helyszín: A38-as állóhajó, Bp., Petőfi híd budai oldal

Belépő: 2.000,-Ft

2004. március 8.



Click to Visit


FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster