VOLT volt, jó volt

Tizenkettő nem egy tucat – mondhatjuk, hiszen a 12. VOLT Fesztivál a korábbiaknál is változatosabb programfelhozatalt kínált rekordszámú nézőközönségének. Az idei rendezvény több mint 32 ezer - a régióból és az ország számos pontjáról, és a határon túlról is érkező - látogatót számlált a három és fél nap alatt.

A zenei stílusok sokszínűségét ígérte és kínálta az idei VOLT Fesztivál, ahol a tíz programhelyszínen jól megfért - egymás után fellépve - Ganxta Zolee és Dopeman, a buenavisztás Eliades Ochoa és a debreceni Tankcsapda, a szerb rezes Boban Markovic és a leginkább a B52 világát idéző Frank Popp Ensemble, a ballag-a-katonás R-Go és az angliai E-Z Rollers. Továbbá számos remek együttes és Dj – mindösszesen 150 – a Kispál és a Borztól LTJ Bukem-ig, a hazai zenei élvonalból és a nemzetközi porondokról. Itt kezdte nyári koncertturnéját Ákos, és itt fejezte be a VOLT Fesztiválon való részvételét az a balszerencsés látogató, akinek tüszős mandulagyulladása miatt javasolta a fesztiválorvos, hogy menjen haza.

A VOLT Fesztivált nemcsak a megjelent közönség élvezhette, hanem az éteren át a VOLT Rádió hullámhosszán és a képernyőn - a TV Sziget adásában - is visszaköszöntek az idei rendezvény történései.

Szeles Géza doktor, a fesztivál „háziorvosa” szerint rendkívül békés és nyugodt rendezvényt tudhatunk magunk mögött, ahol a tavalyinál is kevesebb ellátás között a legsúlyosabb egy térdficam volt.

A rendezvény biztonsági vezetője az orvos véleményét erősíti és semmilyen különösebb atrocitásról nem tudott beszámolni.

2004. július 12.



Click to Visit


FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster