Mi lesz Trent következő dobása?

Trent Reznor

Minden alkalommal, amikor Trent Reznor megszólal – és néha akkor is, amikor nem is beszél – , a Nine Inch Nails rajongók isszák a szavait. Bármit mondjon is, rögtön futótűzként terjed a hír, gyakran alattomos pletykákká torzulva. (Nem, nem ő énekli a magas hangokat az új Spice Girls albumon!) Ezekből válogattunk néhányat, s magát az érdekeltet kérdeztük: mi igaz a mendemondákból?

Pletyka: A NIN új albuma unplugged lesz.

Tény: Nem akarom azt mondani, hogy unplugged, mert az nagy marhaság. Arról van szó, hogy vannak ötleteim egy albumra, melyen félig régi, félig új dalok lennének, teljesen levetkőztetve, majd újraöltöztetve.

Pletyka: Reznor a The Fragile albumról lemaradt számokat a Napsteren keresztül terjeszti.

Tény: Utálok az "öreg zenész, akinek milliói vesznek el, mert komputeres kölykök ingyen töltik le a dalait" pózban tetszelegni, de ha a rideg valóságot nézzük, a Napster igenis kalózkodás. Ha a dalok valamilyen oknál fogva nem kerülnek fel a CD-re, akkor azokat el fogom engedni.

Pletyka: Reznor énekesnőt keres egy vadonatúj zenekar élére, amelynek ő fogja írni a dalait.

Tény: Igaz. Hozzá is fogok látni komolyabban, amint befejezem a DVD összeállítását, pillanatnyilag az összes energiámat ez emészti fel.

Pletyka: Reznor fogja komponálni a méltán népszerű Doom3 játék háttérmuzsikáját.

Tény: Amikor a Quake-nek dolgoztam, Twiggy-vel (Ramirez, a Marilyn Mansonból) nagyon sokat kísérleteztünk, mindenféle hangeffektekkel. Jó buli volt, de kegyetlen sok munka, ennek ellenére elvállalnám, mert nagy videójáték rajongó vagyok.

2001. január 8.



Click to Visit


FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster