Sztárok gúnynevei

Stuart Cable (Stereophonics):

Stuart Cable
"Ifjabb éveimben állandóan hosszú hajam volt, és amikor hosszú, akkor mindig begöndörödik a vége. Másrészt itt van ez a Boompa nevű ürge a "Camaman"-ból, neki ugyanilyen frizurája van. Most aztán már Kelly öccse hívhatna akár Boompá-nak is, amíg le nem vágatom a hajamat."

Neil Primrose (Travis):

"Egy ürge egy időben folyton Jávorszarvas-nak hívott, mert olyan voltam akkoriban, mint egy öklelő szarvas. Úgy 22-23 éves lehettem.Dobozokat rámoltam egy raktárban, miközben szerinte kibukott belőlem az állati énem."

Tom Gray (Gomez):

"A szemüvegem miatt a Pápaszem csúfnevet kaptam, Bent pedig egy időben Szódásszifonnak hívták."

Mike Stokes (Bentley Rhythm Ace):

" Az apám Gunge-nak, vagy Gungell-nak szólított. Az anyámat pedig Pidge-nek, a tesómat Dave-nek hívta."

Dave Grohl (Foo Fighters):

Foo Fighters
"Miután a szüleim rendszeresen Hans-nak hívtak, az iskolában is csak Hans Grohlo-nak szólítottak. Manapság pedig mindenki csak Disco-nak hív."

Mick Head (Shack):

" Az iskolában Faszfej, Seggfej és Szarfej is voltam.ahogy tetszik haver!

Ian Brown:

" A suliban csak Ibex-nek hívtak. ez még kölyök korunkból jött, amikor a nevünk kezdőbetűit plusz egy X jelet véstünk a padokba. Így lett az Ian-ből IBX."

Felix Buxton (Basement Jaxx):

"Ifjabb koromban a gúnynevem Babapopsi volt, mert a homlokom olyan sima volt, mint a baba popsija, ahogyan megcsillant rajta a fény."

Wayne Coyne (The Flaming Lips):

"Igazából soha nem volt még olyan gúnynevem, ami hosszabb ideig rám ragadt volna. Egy lemezen ugyan Stinky-nek kiáltottak ki, de nem azért, mert bűzölögtem. Na jó, talán egy kicsit, de semmivel se voltam büdösebb a többieknél. Így egy ideig én voltam Stinky, de mondom, nem túlsokáig."

Ace (Skunk Anansie):

"Egy időben AgyasMarti-nak hívtak az emberek. Persze nem azért, mert olyan okos voltam. Mindig is a bicajos létforma vonzott, de azért sosem süllyedtem túl mélyre. A bandában Ace-nek hívnak, mert Cheltenham-ban, ahonnan származom mindenki állandóan azt mondja mindenre hogy "Ace", azaz hogy ász.

Claire Manumission

"Én vagyok a Gyömbér ninja, a gyömbér póni, és az utolsót pedig nem kötöm az orrodra, mert az nem valami kedves."

Andy Dunlop (Travis)

Travis
"Én a Törpike vagyok. Ez azért van, mert állandóan a kis székemen ücsörögtem, és kalapáltam a vasat (a kézműves suliban) és úgy néztem ki mint egy kis törpe. Dougie adta nekem ezt a nevet."

Mike Manumission

"Bez úgy hív, hogy Fejjel lefele fejű uraság, Derek Dahlarge meg Vas Misi-nek hív."

Billy Duffy (The Cult/Coloursound)

"Mindenki BD-nek hív, a Nyugis Manusznak. Igazándiból csomó pénzem kéne hogy legyen, és a gazdagok életét kéne élnem. Sajnos, rögtön hozzáteszem, ez nincs így."

Richard March (Bentley Rhythm Ace)

"Engem azért neveztek el Tojásosnak, mert nagyon szeretek reggelire tojást enni. Ez talán olyan különös szokás?"

Henry Rollins

"Néha Hanknek hívnak. De más neveken is szoktak nevezni. Lehet valakinek olyan beceneve, hogy Faszfej, meg Kurva anyád? Mert engem elég sokat hívtak így."

2000. november 8.



Click to Visit


FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster