Kid Rock – „Tökös egy kurafi vagyok.”

A nemrég hazánkban járt Run DMC szerint Kid Rock az, aki a DMC és az Aerosmith frigyéből születne. De vajon tényleg annyira csibész-e, és el tudjuk-e őt cibálni Pamela Anderson mellől, hogy kérdéseinkre válaszoljon? Rögtön kiderül.

Mennyire vagy ördögi?

Steven Tyler felhívott valamelyik nap, és megkérdezte, milyen a csúcson lenni. Azt válaszoltam, „kib…ottul jó, Steven!” Időnként beszélünk, és amikor odaadta a telefonszámát, csak annyit mondtam neki, „ezt jól elb---tad öreg, mostantól fogva halálra foglak nyaggatni!”

Mi volt életed első koncert élménye?

Elton John a Pontiac Silverdome-ban. Öt éves voltam és a szüleim nem tudtak babysittert találni. Komolyan kamázom Elton John-t.

Milyen voltál az iskolában?

Egy okostojás. Időnként piáltam, vagy szívtam suli előtt, és az utolsó évemben már megvolt a lemezszerződésem, úgyhogy hagytak lelépni.

Mi lennél, ha nem lennél rock-sztár?

Akkor is gondoskodnék a családomról, de sokkal többet dolgoznék, sokkal kevesebb léért.

Mi a legkedveltebb, legfontosabb tulajdonod?

Talán a házam. Detroittól északra, negyven mérföldnyire van az erdőben. Mindig is ez volt az álmom: keményen dolgozni, és venni egy szép házat. Most három van belőlük. A legnagyobb egy kicsivel kevesebbet ér 1 millió dolcsinál, abból a pénzből jó nagy kérót lehet venni Észak-Michigan-ben.

Melyik felvételed a legrosszabb?

Mindegyik segített abban, hogy azzá legyek, aki most vagyok, ezért egyiket sem pöckölném ki.

Mikor sírtál utoljára?

Amikor Joe C meghalt. A temetésén az egész zenekar ott volt és együtt énekeltük az Only God Knows Why-t a tiszteletére.

Mivel mérgezed magad?

A jó öreg Jimmy Beam-mel. Bár amióta elértem a 30-at, egyre rosszabbak a másnapok, de a kukoricakenyér és a jeges tea sokat segíthet.

Válassz 5 szót, ami a legjobban jellemez téged.

Laza. Laza. Laza. Laza, és valószínűleg még egyszer laza. Egy tökös kurafi vagyok. Amikor kicsi voltam, sokan mondták, hogy önimádó leszek, és tényleg: imádom magam!

Mi van a zsebedben?

A fiam fényképe, Bobby Junior-é. A sheriff névjegykártyája. Amior bajba kerülök, csak felhívom. A rendőrség szeret engem, mert én is komázom őket. Van vagy 600 dolcsim és néhány német Márkám, vagy mi a f… ez. Ja, és egy gitár számlája.

Ki volt az utolsó ember, akit megütöttél?

Néhány évvel ezelőtt volt, egy bárban belémkötött egy fickó. Mondtam neki, hogy kopjon a p---ba, de továbbra is csak szarakodott, úgyhogy kihívtam őt a hóra és lecsaptam.

Mi volt a legutóbbi lemez, amit megvettél?

Találtam egy Bob Seger vinyl-t a bolhapiacon.

Mi az a dolog, ami miatt panaszt tennél egy szállodában?

Ameddig kényelmes az ágyam, van egy zuhany és egy klotyó, boldog vagyok.

Milyen tulajdonságokat örököltél a szüleidtől?

Okos üzletember vagyok, ezt az apámtól kaptam. Szerető és gondoskodó figura vagyok, valamint jól főzök, ez valószínűleg az anyám hagyatéka.

Mi a legrosszabb tulajdonságod?

Az önelégült vigyorom. A tanáraim és a szüleim állandóan veszekedtek velem, hogy töröljem már le azt a hülye grimaszt a képemről, de ez van, én ilyen vagyok.

Az előbb említetted, hogy főzni szoktál, mi a specialitásod?

A mélyhűtött pulykát úgy tudom megsütni, hogy a múltkor még az anyám is majdnem elsírta magát a gyönyörűségtől. Szegény, a fél életét a konyhában töltötte, én meg lazán megcsináltam két pulykát, amiről ő csak álmodott. A titok, hogy Sprite-tal locsolom meg, amitől ropogós és édeskés lesz.

Mi az, amitől a legjobban félsz?

Az, hogy történik velem valami, és nem fogok tudni gondoskodni a fiamról.

Milyen zenét szeretnél, ha játszanának a temetéseden?

A Simple Man-t a Lynyrd Skynyrd-től. Az Only God Knows Why-t. És talán valami vidámat, hogy beinduljon a buli és ne legyenek túl szomorúak az emberek. A Hey We Want Some Pussy –t a 2 Live Crew-tól.

A világ legjobb filmje szerinted?

Forrest Gump. Egy nagyszerű amerikai történet egy fickóról, aki talán lassú, de csodálatos személyiségével és kitartásával eléri céljait.

Tudnál idézni a kedvenc versedből?

Azt hiszem, a kedvenc versemet Eazy-E írta, és így hangzik: „Eazy-E vagyok, döngenek körülöttem a csajok, lehet, hogy neked is vannak cafkáid, de a nagy ász akkor is én vagyok.”

Mitől indulsz be?

Jó zene, szép nők, jó whiskey. Nem hiszem el, hogy még mindig nem kérdeztél a barátnőmről (Pamela Anderson). Azt hittem, voltam már szerelmes, de már tudom, ezelőtt még sohasem. Kikészít, hogy turnéznom kell és nem lehetek vele.

A boldogság számodra?

Barátok és család. Tavaly karácsonykor nem volt otthon a fiam, az tök szar volt. Egy csomó szomorú dalt írtam egymagam a stúdióban akkoriban, egy üveg Beam társaságában.

Innen hová mész tovább?

Felkapom a fiam és meglátogatjuk az öreglányt Kaliforniában. Otthon maradunk, vagy kimegyünk a partra. A kölykeink jól kijönnek egymással, együtt játszanak, mint egy nagy családban.

Forrás: Q

/C/


Kapcsolódó linkek:

www.kidrock.com

2001. szeptember 3.



Click to Visit


FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster