Slash a vallatószékben

Slash
A Rock in Rio fesztiválon nem fognak játszani, és Slash sem lép színpadra a teljesen lecsupaszított, majd a csontvázból újra felépített Guns 'n Rosessel. Ám ő is ott lesz csapatával, a Snakepit-tel a brazil fővárosban, de a kisebb klubokban fognak játszani.

A puli hajú, cilinderes gitáros sztár ezuttal szokatlan kérdésekre válaszolt.

Hiszel az UFO-kban?

Azt hiszem, a nagy többség valami földönkivüli itt a Földön, mert esküszöm, nem tudok rajtuk eligazodni.

Milyen számodra a tökéletes boldogság?

Anélkül, hogy nyálasan hangzana, amit mondok, komolyan úgy gondolom, hogy egy rohadt jó nap az, amikor mindenkivel jól kijössz, játszol, szexelsz egy jót, aztán alszol egészen reggelig.

Milyen szerinted a pokol?

Amikor minden szanaszét hullik. Vannak visszatérő rémálmaim, olyanok, amikor semmi, de semmi nem sikerül. Nem csak az, hogy semmi sem működik, hanem hogy minden megsemmisíti önmagát. Csőd a szexben. Na, az a legborzasztóbb rémálom, ott állsz, ott van a nő és egyszerűen nem megy a dolog. A következő a veszekedés.

Melyik lennél inkább: vak vagy süket?

Oh, a francba! Nem tudom, erre képtelen vagyok válaszolni. Mindkét érzék egyformán fontos.

Mit álmodtál legutóbb?

Buliztunk a zenekarral valami éjszakai klubban, ott volt anyám, meg apám, még a nagyanyám is, valaki piát rendelt, a csapat játszott és a végére elég rondán alakultak az események. Mindezt tegnap álmodtam.

Ha visszamehetnél az időben, melyik korban szeretnél élni?

Azt hiszem a korai 70-es években. Abban a korban, amikor még nem igazán vehettem részt semmiben, akkor sem, ha ott voltam. Visszamennék és csak azt mondanám: hey, én ismerlek téged! Nagy buli lenne.

Mitől félsz a legjobban?

Attól, hogy elüt egy busz, vagy hogy karambolozunk az autóval, én az anyósülésen ülök, kilóg a kezem az ablakon és pont akkor ütközünk.

Ha csak 24 órád lenne hátra az életedből, mit csinálnál?

A fenébe, ezzel kiforgatod a lelkemet! Azt hiszem egyszerű lenne, csinálnék egy baromi jó showt valahol. Most kezdhetnék városneveket sorolni, de nem fogok, mert bárhol lehetne. Csinálni egy fantasztikus koncertet, lelkes közönség előtt, elvonulni az öltözőbe, aztán békésen elaludni.

Mik azok a dolgok, amik nélkül nem tudnál élni?

T-shirt-ök. Nem nem… várj, tegnap rájöttem, hogy a nadrágok. Azért mondom, mert valamelyik nap elszakadt rajtam a nadrág, amikor próbáltunk, aztán egész nap egy dzsekit kellett magam köré tekernem, hogy ne látszódjon. Szóval nadrágra tényleg nagy szükség van!

Mi volt a legrosszabb bűnügy, amiben valaha is részes voltál?

Láttál a L.A. rendőrségen, mi?

Azt hiszem az, hogy egyszer berúgtam, és úgy sétáltam be a börtönbe, hogy valakit meglátogassak. Mást nem fogsz kihúzni belőlem, különben is ez volt a legutóbbi és majdnem letartóztattak miatta.

Hiszel a halál utáni életben?

Még nem tudom. Eddig már kétszer sikerült arrafelé járnom, de még semmit sem láttam a túloldalon.

Hiszel Istenben?

Hiszek valamiben, de nem nevezném meg. Hiszek a jóságban, meg a morálban, és mindenben, ami ezeken alapszik.

Használod az Internetet?

Nem. Ahogy én tudom ez az Antikrisztus. Ha csak tehetem, nem csinálom. Nagyon nagy dolog, de ha egy mód van rá, én kerülöm. Nem bánom, ha vitatkozni kell róla, de hogy én rátegyem az ujjaimat a billentyűzetre… na azt már nem. Két évvel ezelőtt valaki odajött hozzám, hogy van egy rajongói oldalam, és hogy feltétlenül látnom kell. Nem igazán érdekelt, de aztán mégismegnéztem, és tök jó volt. Azóta tartom az illetővel a kapcsolatot, egész jóban vagyunk, rajta keresztül tudok üzenni a rajongóknak is.

Mi volt a legjobb tanács, amit valaha is kaptál?

Ne merülj el a hajóval. Apám mondta egyszer.

Mit fognak a fejfádra vésni?

Nagyon keményen dolgozott és jó fickó volt. Tudod, nincsenek ilyen romantikus dumák a tarsolyomban.

2001. január 9.



Click to Visit


FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster