Shirley bedühödött

Shirley Manson 1
Shirley Manson, a Garbage énekesnője az együttes weblapján olvasható szokásos heti írásában kemény szavakkal illette többek között Christina Aguilerát, Jennifer Lopezt, Fred Durt-öt és a brit közönséget.

Manson az MTV Video Music Awards megrendezése ürügyén ragadta meg az alkalmat, hogy véleményt nyilvánítson a sztárok egymás közti kapcsolatáról, amely szerinte "hamis és önelégült." Ezt írta: "Egy összefoglalót láttam a díjkiosztóról, és undorítónak találtam mindazt, ami a rendezvényen folyt. Teljesen a gimis érettségi bulink jutott róla az eszembe."

"A népszerű, helyes fiúk (mint pl. Fred Durst vagy D'Angelo) ott is (és itt is) kifütyülték és ugyanakkor körülrajongták a népszerű, helyes lányokat (Christina Aguilera és Jennifer Lopez ebben az esetben), míg az okos vagy csúnya lányokat és az ellenszenves vagy furcsa srácokat egyszerűen meg sem hívták - avagy meghívták, de végig nem törődtek velük. Nagyon rosszkedvű lettem, ezt látva. Nem akarom, hogy minden rock és pop sztár haverkodjon. Az egész olyan hamis és önelégült."

Shirley Manson 2

A Garbage egy hónapos szünet után tért vissza nemrég a stúdióba, hogy folytassák a munkát harmadik albumukon. Manson azt nyilatkozta, hogy jelenleg két új dalon dolgoznak, az egyik a Shut Your Mouth, a másik az Untouchable.

"Már felvettük az én szólamomat," - meséli, "és már csak a vokál van hátra. Remélem, jól sikerült, mert azt akarom, hogy minél hamarabb kész legyen."

Egyébként nem a díjkiosztó volt az egyetlen téma, amely Shirley tollára kívánkozott: az éppen aktuális benzin-problémákról is ír a cikkében. "Benzint nem lehet tetszés szerint termelni. Nem tart örökké, és tudomásul kell venni, hogy a folyamatos hozzáférhetőség nem tartozik a születési előjogaink közé."

Manson az új Garbage albumot "erősebbnek" tartja, mint az előzőket. Néhány munkacím a számok közül: Beggong Bowl, Shut Your Mouth, Use Me, illetve So Like A Rose.

2000. december 12.



Click to Visit


FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster