Meztelen Sugar loaf

A zenekar szexis tagjai nem is olyan régen az egyik videó klipükben nyíltan felvállalták csupasz testüket a nagyközönség előtt. Nem szégyenlősek, miért is lennének, hiszen a XXI. században élünk. Valószínüleg meztelenül még máshol is szerepelni fognak, nem kizárt, hogy egyszer csak egy koncerten lepik meg a közönséget.Tóth Szabolccsot faggattuk:

- Az E-clubban is felléptek december 21-én. Milyen lesz ez a buli?

- A parti a Szex-fesztivál nevet kapta. Négy zenekar is fellép, az első a R.A.D., ami egy fiatal kis banda, akik az idén második helyezést értek el a Pepsi sztárcsináló versenyen, de fellép az Action zenekar, a Huligans, és mi, a Sugar Loaf.

- Miért kapta a "szex fesztivál" nevet?

- Egyrészt, mert lesz sztriptíz-tánc, meg különleges pikáns meglepetések. Másrészt pedig, mind a négyen szexuális beállítottságúak vagyunk, és ilyen image-ünk is van, de ez gyakorlatilag a többi fellépő zenekarra is igaz.

- Ti is levetkőztök majd a szinpadon?

- Ezt még nem akarom elárulni, legyen meglepetés. Mi nagyon készülünk erre a napra, a pirotechnikától kezdve, a hang és fényjátékokig mindennel. Ez egy nagy show lesz, egy hatalmas buli.

- Engedj meg egy intim kérdést.A csapatból melyikőtök rendelkezik a legnagyobb férfi nemi szervvel?

- Hááát.mivel a Pepe a frontember, akkor mondjuk azt, hogy az övé a legnagyobb.

- Ez így igaz, vagy csak, mert ő a frontember?

- Legyen ez így.Kis ember nagy bottal jár! Ő rendszeresen borotválja is.

- Kicsit komolyabb témára terelve a szót; a ti esetetekben elég nehéz meghatározni, valójában milyen zenei stílust játszok?

- Ez így van, nálunk ez nem behatárolható. A poptól kezdve, a reggie-n át, a rockig szinte minden stílusban játszottunk már.

- A hangulatotoktól függ, hogy milyen stílust képviseltek?

- Igen, attól függ, hogy milyen lábbal kelünk fel reggelente. Bár egyes szaklapok az új magyar tini-rock csapatként emlegettek minket, mi szinte soha nem foglalkoztunk azzal, hogy hogy kategorizáljuk be saját magunkat. Ezt az emberekre bízzuk. Ha valaki azt mondja, hogy rockzenét játszunk, akkor legyünk rockzenekar. Ha valaki azt mondja, hogy pop zenét játszunk, akkor popzenekar vagyunk. Mi valamilyen szinten popzenekarnak tartjuk magunkat, de nem a szó klasszikus értelmében, hiszen vannak rock-kos etűdök is. Élő fellépéseken inkább rock-kos stílusban játszunk.

- Honnan merítitek a témát, amiről énekeltek?

- Erre tudok egy nagyon jó közhelyet: a mindennapi életből!

A szövegeket többnyire a Pepe írja, de szerintem ő is ugyanezt mondaná.

Általában épp, amivel foglalkozik, amilyen ötletei vannak, ezeket foglalja dalba.

Gyakorlatilag a hangulatától függ minden.

- Hogyan oszlik meg köztetek a munka?

- A Gábor meg én írjuk a zenék nagy részét, - kb. 90 százalékát - mivel alapvetően gitárorientált zenekar vagyunk. A szövegírás a Pepére vár.

- Mikor és hol léptek fel a közeljövőben?

- Holnap Sopronban, 15-én Keszthelyen játszunk, 17-én a Cora bevásárló központban dedikálunk és rövid időre zenélünk is. Aztán a 21-I E-Club, majd a Szilveszer. Ezen az éjszakán több fellépésünk is lesz, ezek között a legnagyobb az Erkel Színházban lesz.

Varga Fruzsina

2000. november 30.



Click to Visit


FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster