Toploader-lemez,turné

Telefonbeszélgetés Joe Washbourn-nel, a Toploader frontemberével a Dómról, a koncertekről, a Bon Joviról.

- Hol vagy most?

"A Millennium Dóm melletti Skyscrape épületben, ahol este játszani fogunk. Kaptunk ingyen jegyeket a Dómba, ott sétálgattunk. Béna az egész. 13 éves koromban voltam a Disney World- ben, azután ez az egész olyan nevetséges."

- Nemrég egy új számmal újra kiadtátok az 'Onka's Big Moka' nagylemezt, az eddig utolsó kislemezzel, a 'Just Hold On'-nal. Lesz még új kislemez erről az albumról?

"Igen, ez az 'Only For A While'. Novemberben vesszük fel újra. Az albumverzió kicsit lassú kislemeznek, ezért egy kicsit felrázzuk. Majd februárban jelentetjük meg. Eredetileg karácsonyra terveztük, de túl szép ballada ahhoz, hogy elsikkadjon a sok Mariah Carey-féle dal között, amik olyantájt mennek. Kár lenne érte."

- Hamarosan indul az eddigi legnagyobb turnétok. Lesz valami meglepetés?

"Messze a legnagyobb show lesz, amit bármikor is előadtunk. Zeneileg feszesek vagyunk, az egész nyáron át tartó, Bon Jovi-val közös turné során pedig ellestünk néhány trükköt. Ők okosak, szórakoztatók. Országról-országra variálják a műsorukat, minden egyes helyszínen különlegesnek érzi magát a közönségük. Ha megnézel egy Bon Jovi -koncertet, el kell ismerned, hogy jó a műsoruk."

- Hogy jöttetek ki Jon Bon Jovi-val?

"Kedves fickó, sármos. Brémában elhívott minket a hoteljébe. Rendőri kísérettel mentünk. Meghívott a New Jersey-i otthonában lévő bárjába is. Próbáltuk meggyőzni, mennyivel más lenne, ha nem támasztaná a bárpultot öt olyan angol seggfej, mint mi."

2000. október 18.



Click to Visit


FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster