Hammer Music Productions hírek

OSSIAN • Titkos Ünnep

A klasszikus heavy metal legsikeresebb honi képviselője, a patinás múlttal rendelkező Ossian új albuma Titkos ünnep címmel szeptember 14-én jelenik meg a Hammer Records gondozásában. Az évezred első igazán fontos hazai metal albuma minden valószínűség szerint az együttes egyik legkiemelkedőbb, legerősebb anyagának ígérkezik. A 45 perc körüli lemezen Intro-val és az angol nyelvű bonus track-kel együtt 14 szám található, melyek között a gyors metalzúzások, a középtempós dallamos metal himnuszok és a szép lírai dalok is megtalálhatóak. A hangfelvétel és a mastering Törökbálinton a „P” Stúdióban készült. Hangmérnök: Küronya Miklós, zenei rendező: Paksi Endre. A lemezbemutató és egyben 15 éves jubileumi koncert a Petőfi Csarnokban lesz 2001. november 3-án.

Számsorrend: Intro Szerelmed pokla A szív és az ész Emlékek völgye Pogány ima Utazás Ősök vére Titkos ünnep Hazárdjáték Nincs menekvés Ezer dal, száz csillag A veszély rabja A végzet kapujában The Heart And The Mind (Bonus track)

Zenekari felállás: Paksi Endre – ének, vokál Rubcsics Richárd - gitár Wéber Attila - gitár Hornyák Péter - dob Jakab Viktor - basszusgitár Közreműködött: Veresi József (Falanx), Paróczi Tamás, Knausz Péter, Oross Kornél (Obstruction) – kórus: track 2, 5, 7, 8, 9, 11

További hírek: A Pepsi Szigeten már kapható volt a kaposvári FEKETE SEREG második albuma, melynek címe Halott vidék, mit jártam. Az anyag a Nail Records gondozásában jelent meg, s folytatja az Első hadjárat című debütalbumon megkezdett utat, vagyis súlyos, sokszor borongós, máskor harcos hangulatú heavy metalt tartalmaz. A csapat Mátyás király híres-hírhedt elit hadtestéről vette nevét, ami szövegeikben és image-ükben is tükröződik.

2001. augusztus 14.



Click to Visit


FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster