Slamo hazatért

Az elmúlt hetekben pletykaként elterjedt, hogy Slamovits István, az Edda, majd a No gitárosa hazatért hosszabb izraeli tartózkodás után, s a jövőben ismét bekapcsolódik a hazai popzenei életbe.

A pletykáknak immár vége, helyettük inkább friss hírekkel szolgálhatunk. Slamo valóban hazatért, de nem Budapesten, hanem Miskolcon telepedik le, ahol üzleti tevékenység mellett szeretné folytatni a zenélést.

A Rockinformnak már nyilatkozott is elképzeléseiről:”Szeretnék szülővárosomban újra gyökeret everni, közel érzem Miskolcot magamhoz, hangulatba bír hozni, érzéki emlékeimnek van mibe belekapaszkodni, minden utcán „kínoz egy ének”. Egyetlen eszközöm a Dal – maradok e veszett ügy bolondja, nem közömbös az Ember és Sorsa, a Dal válasz palacka zárt, fojtott vágyainkra, életünkre. Jó megálmodni mások álmait, mások sorsát – egy jó Dal születése nagy dolog, ami nem minden nap történik meg az ember életében.”

Slamo tervei között egy Zeneműhely működtetése szerepel elsősorban, távolabbi célként pedig egy zenekar megalapítását tervezi, amelyhez most keresi a zenésztársakat.

2001. október 3.



Click to Visit


FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster