BURNT BY THE SUN: Soundtrack To The Personal Revolution

Megjelenés: 2002. január. 28. (Európa)

TRACKLISTA: Dracula With Glasses, Soundtrack To The Worst Movie Ever,Dow Jones And The Temple Of Doom, The Boston Tea Bag Party, Shooter McGavin, Mortimer, Don Knotts, Famke, Human Steamroller, Rebecca

LEÍRÁS:

A New Jersey-i zenei élet egyik újdonsága, a BURNT BY THE SUN egy különleges "metál-hibridet" képvisel bemutatkozó albumán, a Soundtrack to the Personal Revolution-ön. Hangzásuk a remek ritmusszekción, és a precíz gitárjátékon alapul. A felvételt az a Matt Bayles készítette, aki dolgozott már a Pearl Jam, a Murder City Devils, a Mastodon, és az ISIS lemezein is. A fiúk a Trax East Studióban dolgoztak. A lemez fontos előrelépést jelenthet az intelligens rockzenében.

A BURNT BY THE SUN 2000-es mini-CD-je több, mint 5,000 példányban elkelt független terjesztők útján! A csapat egy dala ugyancsak szerepelni fog a Point Break c. speciális válogatáslemezen.

A zenekar turnézott már a THE DILLINGER ESCAPE PLAN, SOILENT GREEN, THE FUCKING CHAMPS, MARTYR AD, CEPHALIC CARNAGE, KILLSWITCH ENGAGE, MASTODON, stb. előzenekaraként.

2001. november 12.



Click to Visit


FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster