TRANS-SIBERIAN-ORCHESTRA: "Christmas Eve & Other Stories"

A Trans-Siberian-Orchestra-t Paul O´Neill, Jon Oliva and Bob Kinkel alapította. Paul hosszú ideje producere a SAVATAGE-nak, Jon az énekes és billentyűs ugyancsak a SAVATAGE-ban, Bob Kinkel pedig egy jól ismert és elismert New York-i zeneszerző. Hármójuk ötlete volt a Karácsony ünnepét a rock zenével kombinálni.

Az első ilyen közös album, a "Christmas Eve & Other Stories" (1996) hatalmas siker volt, és az Egyesült Államokban már nagyon közel jár a platinához (1 million eladott példány !). A második, a "The Christmas Attic" album megjelenése után a zenekar elhatározta, hogy élőben is előadja repertoárját, és többek között Chicagoban 14,000 ember előtt játszottak, a Philadelphia-i koncertre pedig egy nap alatt keltek el a jegyek. A turné hatalmas siker volt , és a "The Christmas Attic" album aranylemez lett, 500,000 eladott példánnyal.

A "Christmas Eve..." és a "The Christmas Attic" idén karácsonykor újra kiadásra kerül egy 2 az egyben dobozban, külön-külön kisérőfüzettel.

Mindenkinek ajánljuk, aki szerint az "átlagos" karácsonyi dalok túl érzelgősek,és akik dühbe gurulnak egy "Christmas with the Kelly Family" albumtól.

2001. november 12.



Click to Visit


FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster