Clawfinger Mezőtúron

Kilencedik alkalommal rendezik meg idén a legjelentősebb hazai zenei fesztiválok egyikét, a Mezőtúri Wanted Fesztivált. A kelet-magyarországi régió első nagy zenei rendezvényén 1993-ban még csak 20 zenekar lépett föl, az évek során azonban a Pepsi Sziget után a második legnagyobb hazai zenei fesztivállá vált, mely időről-időre külföldi sztárvendégeket is felvonultat. A 9. Wanted Fesztiválon az elmúlt évekhez hasonlóan a hazai zenei élet legjelentősebb zenekaraival találkozhatnak a rajongók. Július 7-én a mezőtúri Nagyszínpad sztárvendége a svéd Clawfinger zenekar lesz.

A Besh O Dromtól Sub Bass Monsterig, a magyar zenei élet széles választéka lesz jelen idén, július 4-8-ig a kilencedik Wanted Fesztiválon. A négy színpadon a koncerteken kívül party-k (Check Magazin, Dead Code Night Show és Tilos Rádió Party), tehetségkutató és hasonmásverseny, további helyszíneken filmvetítés, sportprogramok várják a fesztivál vendégeit. A Fesztivál Moziban naponta 22:00 órától hódolhatnak szenvedélyüknek a filmrajongók.

Újdonsága a fesztiválnak az eddiginél sokkal gazdagabb hangszerparkot felvonultató hangszerkiállítás sátor, ahol változatos programok, hangszerbemutatók és fórumok várják a látogatókat. Ebben a sátorban minden nap a hazai szakma jeles képviselői és a szakújságírók beszélgetéseit kísérhetik figyelemmel az érdeklődők. Új programhelyszín a Cafe, mely a fesztivál hangulatát egy csöndes, beszélgetős, "koktélozós" helyszínnel teszi színesebbé.

2001. június 27.



Click to Visit


FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster