VIII. Gitármánia és Zenei Továbbképző Tábor

Az idén nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Gitármánia és Zenei Továbbképző Tábor, hangszerkiállítás, oktatás, bemutatók, tehetségkutató. A tábor fő célja a magas szintű hangszeres oktatás és a hazánkban forgalmazott hangszerek és technikai berendezések bemutatása az érdeklődőknek, továbbá fiatal tehetségek felkutatása.

A jelmondatuk nyolc éve ugyanaz: "Itt olyan dolgokat tanulhatsz meg néhány nap alatt, ami másoknak évekbe került!"

A szervezők az idén is törekednek arra, hogy olyan helyszínt válasszanak, melyben ideális otthonra találnak a tábor programjai és a bentlakók számára is teljes ellátást (szállás, étkezés) biztosítanak. Bár a tábor neve Gitármánia, alapvetően a könnyűzenében használatos összes hangszert oktatják, és ezek láthatók, kipróbálhatók a hangszerkiállításon. A tábor eredményességét támogatva tehetségkutatót varsenyt is rendeznek. A tehetségkutatóra bármely hazai zenekar jelentkezhet, aki úgy ítéli meg, hogy a produkciója érett egy komoly megmérettetésre. A tábor helyszínén minden technikai feltétel adott, így a zenekaroknak kizárólag hangszereikkel és a produkció kivitelezésével kell foglalkozniuk. A táborba jelentkező valamennyi zenekar ingyenesen készítheti el saját demo CD-jét, professzionális stúdió körülmények között. A napi programok reggel 9.00-tól folyamatosan tartanak éjfélig. Ebben rendszerint két oktatás (hangszerenként), négy-öt bemutató és egy esti - általában rendhagyó - koncert kap helyet. Az oktatások a kezdő és a haladó hangszeres oktatásokon túl kiterjednek a stúdió és koncert valamint a hangszerépítés technikájára is.

Az idei tábor nagy újdonsága, a Zenész Klub megjelenése a tábor életében, amely nagyban emelheti a tábor programjainak színvonalát.

Fontos: A tábor szervezésének csak abban az esetben látják értelmét a szervezők, amennyiben megfelelő számban érkeznek előzetes visszajelzések a részvételi szándékról, ezért mindenkit arra kérnek, hogy ezen szándékát az alábbi lehetőségek valamelyikén 2001. június 30. jelezze.

Levélben: Márton Bernadett 1133 Budapest, Kárpát u. 7/b. V/24.

Tel.: 06-1-320-05-73, 06-30-966-51-42,

E-mail: instrument@matavnet.hu zeneszkl@matavnet.hu

A tábor időpontja:

2001. július 16-21.

A tábor helyszíne:

Velence, Dr. Entz Ferenc Mezőgazdasági Szakiskola

A bérletek ára:

Teljes ellátással: 15.000.- Ft

Szállás nélkül: 10.000.- Ft

A programokra: 7.000.- Ft

Jelentkezési határidő: 2001. június 30.

Jelentkezés módja:

A kiválasztott bérlet ellenértékének belföldi postai utalványon történő feladása.

Cím: Andrásik Remo 1399. Budapest Pf.: 701/697

Eddigi oktatók, fellépő művészek és zenekarok voltak:

Alapi István, Babos Gyula, Barabás Béla, Daczi Zsolt, Fekete Szilárd, Felkai Miklós, Gál Gábor, Hudák Attila, Jankai Béla, Kerékgyártó "Füles" István, Kovács Barnabás, Kőszegi Imre, Légrády Péter, Madarász Gábor, Maróthy Zoltán, Martonosi György, Mohai Tamás, Nagyfi László, Pintér Zoltán, Sipeki Zoltán, Sólyom Tamás, Szabó Sándor, Szakcsi Lakatos Béla, Szappanos György, Szekeres Tamás, Szűcs Antal Gábor, Szűcs Norbert, Tátrai Tibor, Závodi Gábor, Zsoldos Tamás, Barbaro, Bomber, Creol Duo, MEX, Hooligans, Takáts Tamás Dirty B.B. stb.

2001. június 7.



Click to Visit


FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster