The Cult - Beyond Good and Evil

The Cult 1

A veterán hard rocker Cult-ról 1994 óta nem igen hallhattunk.

1999-ben visszatértek, újraegyesülési turnéjukat megkoronázták hét teltházas bulival a híres House of Blues-ban, Hollywoodban. Ezzel a lendülettel gyorsan alá is írtak egy lemezszerződést az Atlantic-kal és berontottak a stúdióba, hogy elkészítsék a Beyond Good and Evil-t, mely a napokban kerül a boltok polcaira.

The Cult
A Bob Rock - ugye mindenkinek ismerősen cseng ez a név - által producelt lemez "sokkal többet takar, mint néhány új dalt", ahogy Astbury mondja. Helyenként súlyosabb de kidolgozottabb is, mint az eddigi Cult felvételek. Erről a zenekarról mindenkinek a szívből-lélekből jövő rock & roll jut eszébe, és itt sem csináltak mást, magukat adták. Az új számok - a hosszabb kihagyás ellenére - cultosak lettek, Duffy gitárjátéka zúzósabb, de még mindig az egyszerű, dirty rockot hozza. Astbury újra bebizonyítja, hogy ő az egyik legjobb rock énekes, hangjának jellegzetes színe van. A doboknál az a Matt Sorum püföli a bőröket, akit a legtöbben a Guns n' Rosesban tett kirándulása miatt ismertek meg, ám ő is visszatért a The Cult-hoz, ezen az albumon a tőle megszokott súlyossággal dobol, mégis izgalmas, amit csinál.

Nehéz kiemelni a legjobb dalokat, nem is fogom megtenni, mert az összes olyan, hogy a hallgatás közben, a szememet lecsukva körbevesz az "earth, soul, rock & roll" szelleme, és közben eszembe jutnak azok az idők, amikor a She Sells Sanctuary-ra roptuk az E-klubban.

Hallgassátok meg, garantáltan kiszínezi a napotokat!

A tracklista:

The Cult - Beyond Good And Evil
War (The Process)
The Saint
Rise
Take the Power
Breathe
Hey Nico
American Gothic
Ashes & Ghosts
Shape the Sky
Speed of Light
True Believers
My Bridges Burn


Kapcsolódó linkek:

http://www.purecult.com/

2001. június 7.



Click to Visit


FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster