Bon Jovi - One Wild Night Live 1985-2001

Bon Jovi 1

Jon Bon Jovi sohasem volt az, aki fenthordja az orrát, pedig minden oka meglett volna rá. Lassan húsz éves pályafutása alatt olyan máig is nagy slágereket hozott össze, mint a Wanted Dead Or Alive, a Runaway vagy a Livin' on Prayer, millióan vannak - köztük jómagam is -, akik előtt a Bon Jovi nyitotta meg a ROCK felé vezető kaput.

Bon Jovi - One Wild Night Live
Ezek után szinte hihetetlen, hogy csak idén jelent meg első live albumuk, a One Wild Night, mely tartalmazza e csodálatos pálya legjobbnak tartott dalait, és amelynek egyik különlegessége, hogy nem egyetlen este vették fel, hanem az évek folyamán összegyűlt anyagból válogatták össze.

Az utóbbi évek stúdiófelvételeinek - helyenként - túlcsiszoltsága szerencsére nem jellemzi ezt a lemezt, a You Give Love a Bad Name és a Bad Medicine úgy üt élőben, hogy nem lehet kibírni, hogy az ember ne hallgassa csutkán. A Neil Young féle Rockin' in the Free World johannesburgi felvétele elég meglepő választás, akkoriban rögzítették, amikor az apartheid bukása utáni por még nem ülepedett le.

Bon Jovi 2
Az újabb slágerek közül - mert ezen a lemezen csak slágerek kaptak helyet - ott a mega-hit It's my life, ami már a stúdió verzióban is felrázza az embert, hátmég így, élőben. A Runaway-t és az In and Out of Love-ot még 85-ben, Tokióban vették fel, emlékszem, nekem egy ócska kalóz kazettán volt meg annak idején.

Minden rock rajongónak kötelező "olvasmány" ez a CD, garantálom, nem fogtok csalódni.

Most pedig megyek léggitározni egy kicsit.

A tracklista:

Bon Jovi 4
It's My Life
Livin' On A Prayer
You Give Love A Bad Name
Keep The Faith
Someday It'll Be Saturday Night
Rockin' In The Free World
Something To Believe
Wanted Dead Or Alive
Runaway
In And Out Of Love
I Don't Like Mondays
Just Older
Something For The Pain
Bad Medicine
One Wild Night 2001

2001. június 7.



Click to Visit


FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster