Pegazus - The Headless Horseman

Ausztrália true heavy metal királyai, a Pegazus visszatért egy gyilkos új albummal, aminek The Headless Horseman a címe, s minden kétséget kizáróan a csapat eddigi legjobbja.

A fantasztikusan sikerült lemezen olyan, hamarosan klasszikussá váló dalok sorjáznak, mint a csonttörő címadó szám, az együtt énekelni való A Call to Arms és The Patriot, az epikus Spread Your Wings és Forever Chasing Rainbows.

A nóták olyan mítikus témákról íródtak, mint sárkányölők, Nostradamus, és különféle éjjeli lények. Szerepel az albumon a klasszikus Thin Lizzy dal, a Ballad of a Thin Man feldolgozása is, amit a gitáros Johnny Stoj énekel. A legendás Phil Lynott édesanyja is hallotta a nótát, és az volt róla a véleménye, hogy „fantasztikus! Philip imádná!”

Ugyanakkor ezen az albumon énekel először a Danny Decati helyére érkezett új frontember, Rob Thompson, akinek rendkívül erős és egyéni hangja van. Nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az új album ilyen jó legyen, hiszen a dalírásból is kivette a részét, ami amúgy Stoj asztala.

Az új album keményebb és gyorsabb az eddigieknél, s még magasabb szintre emeli a Pegazus-t. A világ legigazabb metalrajongói egyként fogják öklüket a levegőbe lökni a The Headless Horseman tiszteletére.

A Pegazus nagyobb, jobb és erősebb, mint valaha, s kész rászabadítani zenéjét a metal világra. Mi figyelmeztettünk, úgyhogy készülj fel a déli félteke legkirályabb heavy metal bandájára!

"A Fej nélküli Lovas eljön érted!!!"

2002. február 4.



Click to Visit


FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster