After Crying - Struggle for Life

+ Multimedia + MP3 Sztárvendég: JOHN WETTON

Struggle for Life – Essential

Szimpla CD

Sztárvendég : JOHN WETTON

Itt a várva várt koncert album.

Az After Crying az elmúlt két évben bejárta a fél világot és ez a sorozat 2000-ben is folytatódik. A koncerteket rögzítették és a mintegy 60 órás anyagból egy dupla és egy szimpla CD-t állítottak össze. Különböző országok, különböző koncertjein és fesztiváljain készültek a felvételek : Magyarország, Hollandia, Belgium, Mexikó, Franciaország és Olaszország.

A dupla lemez 136 perc audio anyagot tartalmaz. Ha valaki nem járt az After Crying koncertjein, teljesen új hangzást és a számok egészen új és más verzióit hallhatja. A második CD-n a zene után kezdődik a MULTIMÉDIA rész : fotók, újságcikkek, kritikák, dalszövegek. A CD végén található három szerzemény MP3 formátumban, amelyek közül a ’Rádio Rarotonga’ című dal most jelent meg először. A koncertekre írt „Törés és kiáltás” című szám is új.

A szimpla CD a koncertsorozat esszenciája. Az alcím is erre utal : ’Essential’. Ezen a lemezen a duplához képest más a sorrend és „kinyitottak” két MP3-as felvételt.

Mindkét lemez sztárvendége JOHN WETTON (King Crimson, Asia, UK), akivel a zenekar kétszer is játszott már együtt. Ezeken a lemezeken az 1997-es ’Nyugati Kapu’ 3 napos fesztiválon rögzített felvétel hallható :

’King Crimson – Starless’.

John Wetton énekel és basszusgitározik, az összes többi hangszert az After Crying legénysége biztosítja. Kivétel a saxofon, amelyet a Vujicsicsból jól ismert Borbély Mihály szólaltat meg, nem is akárhogy.

2002. február 5.



Click to Visit


FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster