WHEN PRODIGY MEETS BLACK SABBATH ON A GLUE

Laren d'Or - Real Nord

Megjelent az új, két filmzenét is tartalmazó Laren d'Or album

Miután dupla War of Angels albumával hónapokon keresztül előkelő, TOP 20-as helyezéseket ért el a nemzetközi internetes zenei szolgáltatók slágerlistáin, és januárban több, mint egy hétig tartotta a #1 csúcsot, Laren d'Or, hazánk instrumentális zeneszerző-előadója megjelentette új albumát, a Real Nord-ot, amely szintén csak online hallgatható, rendelhető.

Laren d
Lóránt Demeter, "A Játék" című magyar film fiatal és tehetséges rendezője két szerzeményt választott ki új filmjéhez a Real Nord albumról (a főcímz
ene a Train to the Pole, a háborús klip betétszáma pedig a Maze in Ice lett). A sikeres hazai bemutatót február 27-én tartották Szarvason. A film alkotói most kezdtek tárgyalásokat nemzetközi videóforgalmazó cégekkel, remélhetőleg a film hamarosan elérhető lesz a hazai videórajongók számára is.
„Az internetes zenei lehetőségeket (pl. az online albumkészítést) érdekes kezdeményezésnek és izgalmas tapasztalatszerzésnek tartom. - mondja Laren d'Or, aki jól ismert szereplője a nemzetközi progresszív zenei világnak. Az a csodálatos, hogy az így készített lemezek a mai kor elvárásaihoz igazodva, többféle zenei szabványnak is megfelelnek. Egy hordozón (CD) a hagyományos audio (red book) standard mellett, ami normál zenei CD lejátszóra készül, mp3 formában is a vásárló rendelkezésére áll a teljes zenei anyag. Sőt mi több, a vevő további multimédiás extrákat is kap (pl. fotó és életrajz az előadóról, dalszövegek, stb.).
A népszerű internetes zenei szolgáltatók komoly lehetőséget adnak arra, hogy szerzeményeimet, albumaimat nemzetközi szinten ismertethessem meg a zenerajongókkal és a zeneipar képviselőivel.
Maga az új album úgynevezett "crossover" az instrumentális progmetál és az ipari (industrial) elektronika határán.


Kapcsolódó linkek:

http://www.larendor.homestead.com
http://www.mp3.com/larendor
http://www.besonic.com/larendor
http://www.ampcast.com/larendor
http://www.irmedia.hu/jatek/

2001. április 4.



Click to Visit


FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster