Tankcsapda - Agyarország CD - díszdobozos kiadás

Tankcsapda - Agyarorszag

"A Tankcsapda fennállásának egyik legfontosabb albumát készítettük el a tavalyi év végén. A tizenhárom dal, ami most megjelent, jól mutatja azt az intenzitást és lendületet, amely a zenekart mindig is jellemezte. A '99 végén bekövetkezett személyi változások új és friss energiákat szabadítottak fel bennünk. Már a nyári fesztiválokon is érezhető volt az a felfokozott érdeklődés, amivel nem csak mi, de a rajongóink is várták, hogy a megújult felállás első közös albumát elkészítse. Az Agyarország című lemez az egyik legmeghatározóbb munkánk, amit hosszú turné követ, minden Tankcsapda rajongó megelégedésére."

Tankcsapda - Agyarorszag
A Sony Music Entertainment (Hungary) Kft., mely a hazánk öt legnagyobb hanghordozó-kiadója közt szerepel, és a Zene-ház Online Kft., mely hang- és képhordozók online értékesítésére szakosodott, megállapodást kötött a Tankcsapda: Agyarország c. nemrég megjelent anyagának díszdobozos kiadása ez ideig Magyarországon egyedülálló forgalmazásáról.

A doboz tartalmazza a Tankcsapda Agyarország című új stúdióalbumát és egy 32 cm x 32 cm méretű, vadonatúj és soha eddig nem publikált fotókkal díszített színes bookletet, melyben a zenekar tagjai saját szavaikkal mesélnek az album dalairól, a lemez elkészítéséről és sok további érdekességről. A zenekar minden füzetet dedikált. A kiadvány csak 200 példányban kerül forgalomba.

Ára: 4950 Ft (+ 630 Ft postaköltség postai utánvét esetén).


Kapcsolódó linkek:

http://www.sonymusic.hu/
http://www.zenehaz.hu/
http://www.tankcsapda.hu/

2001. március 20.



Click to Visit


FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster