Művészetek Völgye, Kapolcs

2001, július 27- augusztus 05.

Kapolcs neve nem ismeretlen a kultúra sokszínű világában eligazodó magyar ember számára. A Művészetek Völgye több, mint egy fesztivál, több, mint egy vidéki buli. Egy olyan összművészeti rendezvénysorozatról van szó, amely a multikulturalitás és a csöndes, nyugodt környezet áldásos tulajdonságait használja föl arra, hogy megmutassa hazánk művészeti életének színe-javát.

Mindenképpen javallott és erősen ajánlott egy hétről van itt szó, hiszen a kultúra azon kívül, hogy közös ügyünk, a legfontosabb dolog a reggelizés, a nyári szabadság és a hátul mélyen kivágott lenge női ruha mellett.

A www.fesztival.hu webcímen elérhető portálon hamarosan közel 400 programpontot tartalmazó, 10 nap eseményeit részletező
online magazin lesz elérhető.. Reméljük segít majd a választásban, a döntésben, de az is lehet, hogy a bőséges kínálat zavarba ejti majd a böngészőket.

A Művészetek Völgye kézbe vehető műsorfüzete és programajánlója
a Pesti Súgó különszáma, július 05-én kerül ki a Súgó szokásos standjaira.
Az 56 oldalas különszám tartalmas és hosszú napokra elegendő olvasni valót jelent majd. A programok településenként és naponként, időrendbe szedve
igazítanak el a látni, nézni és hallgatni valók között.
A fesztivál hivatalos megnyitója előtt július 27-én délután felavatják a kapolcsi megújult, újjáépített Faluhidat. A híd eredeti kőrakásos technikával készült, a hídfőkön szoborfülkékkel. A remekmű Orsós János helyi kőműves munkáját dicséri majd. A hídavatás söröshordó gurítással egybekötött örömünnep lesz.
Utána a fesztivál hivatalos megnyitója következik.

Az idén a Citroen Hungária (http://www.citroen.hu) jóvoltából
a szervezők munkájának segítésére Völgyautókat állnak majd rendelkezésre 10 napig. Az autók jól felismerhetőek lesznek a fesztivál matricájáról. A Citroen arra bíztatja márkatársait, hogy a rendezvény ideje alatt a stopposokat vegyék fel, ezzel is segítsék a Völgyközlekedést.
Rajta stopposok, integessetek, ha Citroen jön szembe!

Újdonságokkal telik meg az idén a Völgy. A megszokott világzenei, komoly és egyházzenei, jazz, színházi, gyermek és népzenei programok,
kiállítások mellett néhány érdekesség a 2001-es újdonságokból:
- Csönd-falu Öcsön a Fonó Records szervezésében
- Szolnok udvarház, ahol Szolnok város mutatkozik be
- Tehetségek Súgó Színpada, a Vigántpetendi Tókertben
- Klastromfalu Dörögd határában, valódi mézeskalács-házzal
- Francia-udvar, jellegzetes francia ételekkel, zenével.

Aki megteheti, vegyen ki szabadságot, és töltsön el egy kellemes hetet a Művészetek Völgyében!

2001. július 7.



Click to Visit



FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster